powered by Surfing Waves

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Ο Προκόπης Παυλόπουλος αύριο στις 11:00 στο Κτίριο Μελά στη Λίμνη



Ο εξοχότατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα επισκεφτεί το Δήμο μας την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016 και ώρα 11:00π.μ. στο Κτίριο Μελά στη Λίμνη.
Θα βραβεύσει τους εκπροσώπους των υπηρεσιών και τους εθελοντές που συνέβαλλαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς και θα επισκεφτεί την καμμένη περιοχή. Πριν την αναχώρησή του θα κηρύξει την έναρξη του Διεθνούς κολυμβητικού αγώνα «Σκυλλίας 2016».
Η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας στον τόπο μας σηματοδοτεί τη συνεργασία Πολιτείας και πολιτών, ώστε όλοι μαζί, να συμβάλουμε άμεσα με έργα και δράσεις για τη γρηγορότερη αποκατάσταση των δασών, την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάκαμψη της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που τιμά το Δήμο μας.

Για το Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας
Ο Δήμαρχος
Χρήστος Καλυβιώτης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.