powered by Surfing Waves

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Ο ΟΛΝΕ παραχωρεί για υδατοδρόμια την χρήση τμημάτων χερσαίων ζωνών των Λιμένων Χαλκίδας, Κύμης, Αιδηψού και Καρύστου



Ο ΟΛΝΕ ενεκρινε την παραχώρηση άδειας χρήσης τμημάτων χερσαίων ζωνών με σκοπό την ίδρυση, κατασκευή, οργάνωση, λειτουργία & εκμετάλλευση υδατοδρομίων κατά τις διατάξεις ν. 4146/2013 άνευ κόστους τίνος για τον ΟΛΝΕ ΑΕ, στην εταιρεία «Υδατοδρόμια Εύβοιας Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία» έναντι μηνιαίου ανταλλάγματος 1.900,00 € επιπλέον κρατήσεων το οποίο θα καταβάλλεται το πρώτο 5ημερο εκάστου μηνός. Ειδικότερα για το πρώτο έτος της παραχώρησης το διαμορφωθέν ποσό θα καταβληθεί προκαταβολικά και σε διάστημα εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την υπογραφή της σύμβασης. Επίσης θα καταβάλλεται και το 3% επί του τζίρου (υπολογισθείς χωρίς το ΦΠΑ) στην αρχή του κάθε έτους, εφόσον το ποσό του ετήσιου τζίρου, αποδειχθείς από τα λογιστικά βιβλία, θα ανέρχεται σε ποσό μεγαλύτερο των 25.000€ Το καθορισθέν αντάλλαγμα για τα πρώτα τρία (3) έτη θα παραμένει σταθερό και από το τέταρτο (4ο) θα προσαυξάνεται 2% ανά έτος. Τα ως άνω τμήματα χερσαίων ζωνών αφορούν:
1. ΧΖ Χαλκίδας, περιοχή Αγίου Στεφάνου εκτάσεως 7.500τμ.
2. ΧΖ Λουτρών Αιδηψού, περιοχή κεντρικού Λιμένα εκτάσεως 150τμ.
3. ΧΖ Κύμης, περιοχή κεντρικού Λιμένα εκτάσεως 150τμ
4. ΧΖ Καρύστου, περιοχή κεντρικού Λιμένα εκτάσεως 150τμ

Κύριος μέτοχος της«Υδατοδρόμια Εύβοιας ΙΚΕ» είναι η Υδατοδρόμια Ελλάδας ΑΕ

Η εταιρεία «Υδατοδρόμια Εύβοιας Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία»



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.