powered by Surfing Waves

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Μετά το τέλος Νοεμβρίου 2015 η Δ.Ε.Υ.Α. θα προσφύγει σε κάθε νόμιμη διαδικασία για να εισπράξει τις οφειλές της


Σύμφωνα με το πρόεδρο της ΔΕΥΑ  πολλοί συμπολίτες μας, δεν είναι συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις προς την υπηρεσία και ότι κάποιοι χρησιμοποιούν το δίκτυο ύδρευσης χωρίς υδρομετρητές.  Αυτό λειτουργεί εις βάρος της Δ.Ε.Υ.Α. και κατά συνέπεια εις βάρος όλων μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης ΑποχέτευσηςΜαντουδίου – Λίμνης - Αγίας Άννας  αποφάσισε να σταλεί επιστολή ενημέρωσης προς όλους τους καταναλωτές η οποία θα αναφέρει τα εξής:

Τ
ο νερό είναι ένα πολύτιμο αγαθό, απαραίτητο στην καθημερινή ζωή μας και πρέπει να πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, προκειμένου να είναι πόσιμο και παράλληλα να είναι επαρκές για την κάλυψη των αναγκών μας. Αυτό προϋποθέτει ένα καλό δίκτυο, με καθημερινή συντήρηση για τις βλάβες, χλωρίωση, μελέτες για επέκταση του δικτύου κλπ, τα οποία για να επιτευχθούν χρειάζεται η ελάχιστη ανταποδοτική συμμετοχή από όλους μας.

Όμως τα στοιχεία δείχνουν - δυστυχώς - ότι πολλοί συμπολίτες μας, δεν είναι συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις προς την υπηρεσία και ότι κάποιοι χρησιμοποιούν το δίκτυο ύδρευσης χωρίς υδρομετρητές. Αυτό λειτουργεί εις βάρος της Δ.Ε.Υ.Α. και κατά συνέπεια εις βάρος όλων μας.
Με την παρούσα επιστολή παρακαλούμε - προσκαλούμε να προσέλθετε στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.

στην Στροφυλιά ή στους ανταποκριτές της κάθε Δημοτικής Ενότητας μέχρι τέλος Νοεμβρίου 2015 και να ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις σας είτε μετρητοίς είτε με δόσεις τις οποίες έχει φροντίσει η Δ.Ε.Υ.Α. ειδικά για όσους έχουν οικονομικά προβλήματα. Κατανοούμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και ότι υπάρχουν άτομα που αδυνατούν να πληρώσουν ακόμα και με δόσεις.. Η Δ.Ε.Υ.Α. θα είναι δίπλα σε αυτούς και τους περιμένουμε στο γραφείο της για να διευθετήσουμε μαζί το πρόβλημα.

Η Δ.Ε.Υ.Α. είναι αποφασισμένη, να προσφύγει σε κάθε νόμιμη διαδικασία, όπως η βεβαίωση των οφειλών στη Δ.Ο.Υ., για να εισπράξει τις οφειλές της και να διασφαλίσει τα συμφέροντα της, μετά το πέρας της προθεσμίας (τέλος Νοεμβρίου 2015). Αυτό θα έχει σαν συνέπεια να χαθεί η δυνατότητα της ευνοϊκής ρύθμισης που σας δίνει τη δυνατότητα η Δ.Ε.Υ.Α., αφού πλέον η ρύθμιση και η εξόφληση θα γίνει στη Δ.Ο.Υ., με όποιες συνέπειες μπορεί να έχει προς εσάς.


Σε περίπτωση εξόφλησης του λογαριασμού σας, μην λάβετε υπόψη σας τη παρούσα επιστολή.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.