powered by Surfing Waves

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Εγκεφαλικό έπαθε τραγουδιστής λίγα λεπτά πριν ανέβει στην πίστα στις Κεχριές

Στο νοσοκομείο πρώην παίκτης του X - Factor

Δύσκολες ώρες περνά ο πρώην παίκτης του X- Factor που εισήχθη το βράδυ της Παρασκευής εκτάκτως στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κλακουμάνο, πρώην παίκτη του X- Factor. Ο Χαλκιδέος τραγουδιστής βρισκόταν στις Κεχριές Ευβοίας, όπου επρόκειτο να τραγουδήσει σε εκδήλωση.

Πριν όμως ανέβει στην πίστα αισθάνθηκε αδιαθεσία κι έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και στη συνέχεια μετέβη στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου και νοσηλεύεται.

Ο Γιώργος Κλακουμάνος,  θα έδινε ένα live για τους θαυμαστές του, όταν λίγα λεπτά πριν ανέβει στην πίστα, όπως γράφει το «iefimerida», ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία, και έχασε τις αισθήσεις του. Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας Μαντουδίου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, με εγκεφαλικό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.