powered by Surfing Waves

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Απεγνωσμένη προσφυγή Καλυβιώτη στις κωφεύουσες δικαστικές αρχές για την ανεύθυνα συνεχιζόμενη παράνομη καθυστέρηση της ψήφισης του προϋπολογισμού και την συνεπαγόμενη παύση πληρωμών.

Σουλατσαδόροι: 40 ημέρες αδράνεια θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία και την πολιτική προστασία



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους πολίτες σχετικά με τη δυσμενή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος μας, λόγω παύσης πληρωμών σύμφωνα με το άρθρο 160 του ν. 3463/2006, εξαιτίας της παράνομης καθυστέρησης κατάρτισης και ψήφισης του προϋπολογισμού έτους 2019 από το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά παράβαση του άρθρου 77 του ν. 4172/2013 και των σχετικών εγκυκλίων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Για την παύση πληρωμών στο Δήμο μας, με την αρ.πρωτ. οικ.4166/07-05-2019 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (συνημμένο 1), έχουν ενημερωθεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, ο Υπουργός Εσωτερικών, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και τα Αστυνομικά Τμήματα Λίμνης και Μαντουδίου (συνημμένo 2).

Ο Δήμαρχος
Μαντουδίου –Λίμνης-Αγίας Άννας
Χρήστος Καλυβιώτης


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Δημάρχου για την παύση πληρωμών στο Δήμο.

Ενημέρωση των Αστυνομικών αρχών για την παύση πληρωμών στο Δήμο

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.