powered by Surfing Waves

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Με ωτο στοπ από την Πολωνία στην Αγία Άννα



Αυτή η κούρσα είναι αναμφίβολα από τις λίγες! Νέοι Πολωνοί διένυσαν 2.000 χιλιόμετρα με ωτοστόπ από το Βρότσλαβ της Πολωνίας για να φτάσουν στο ελληνικό χωριό Αγία Άννα, στην Εύβοια. Στο Autostoprace οι συμμετέχοντες ταξιδεύουν σε ζεύγη μέσα από εννιά ευρωπαϊκές χώρες
και η γραμμή εκκίνησης βρίσκεται πάντα στην πανεπιστημιούπολη του Βρότσλαβ.

Κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν η αποστολή τους η αλήθεια όμως είναι ότι τα ήθελαν και τα έπαθαν. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο ethnos.gr η ομάδα της διοργάνωσης, είναι η ενδέκατη χρονιά που διεξάγεται το εν λόγω event και κάθε φορά, η επιτυχία του είναι και μεγαλύτερη. Τίποτα δεν τρομάζει, τίποτα δεν εμποδίζει τους νεαρούς φοιτητές να διασχίσουν μέσα στα οχήματα άλλων την καρδιά της Ευρώπης.
Όπως υποστήριξαν, το βασικό κριτήριο για την επιλογή του τελικού προορισμού είναι να υπάρχει ένας όμορφος και φιλόξενος χώρος, ο οποίος να είναι ενιαίος για να μπορεί να χωρέσει και τους χίλιους πεντακόσιους συμμετέχοντες.

Για να φτάσουν στη μαγευτική παραλία της Αγίας Άννας και να μείνουν στις ευρύχωρες εγκαταστάσεις του κάμπινγκ από τις 29 Απριλίου μέχρι τις 4 Μαΐου, είχαν να διανύσουν περισσότερα από 2.000 χιλιόμετρα.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.