powered by Surfing Waves

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Από την χθεσινή παρουσίαση των υποψηφίων Τσαπουρνιώτη


Παρουσία υποψηφίων και φίλων παρουσίασε το πρόγραμμα του, ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης για το Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης – Αγίας Άννας όπως ενημερώνει ο συνδιασμός «Ώρα Ανόδου» μέσω Facebook.

«Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε χθες η παρουσίαση του Προγράμματος και των Υποψηφίων του συνδυασμού Ώρα Ανόδου στο κατάμεστο από κόσμο κινηματοθέατρο ΕΛΥΜΝΙΟΝ στη Λίμνη.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας κ. Γιώργος Τσαπουρνιώτης εξέφρασε μήνυμα εκλογικής νίκης για τις επερχόμενες εκλογές και κλείνοντας τόνισε χαρακτηριστικά : Αντιπροσωπεύουμε δημιουργικές δυνάμεις από όλους τους χώρους κ τις ειδικότητες και είμαστε εδω ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ζητάμε ξεκάθαρη την εντολή και την υποστήριξη σας για να δώσουμε στο Δήμο τη θέση που του αξίζει.
Η ΩΡΑ ΑΝΟΔΟΥ για το Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης – Αγίας Άννας έχει φθάσει.»










0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.