powered by Surfing Waves

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Προεκλογικοί στοχασμοί σχολιαστή: "... μόνο κλαυσίγελο προκαλούν...Αυτή είναι η αφρόκρεμα του τόπου;"

Αναδημοσίευση σχολίου



"Κοιτώντας κανείς τις φωτογραφίες όλων των υποψηφίων, καταλαβαίνει για ποιο λόγο φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ή γιατί δεν θα λειτουργήσουμε ως Δήμος ποτέ σωστά...Αν πάλι ρίξει κανείς μια ματιά και στα άτομα που απαρτίζουν τους συνδυασμούς, μόνο κλαυσίγελο προκαλούν...Αυτή είναι η αφρόκρεμα του τόπου που θα τον πάει μπροστά;; Αν ναι, περαστικά μας. Νέος είσαι ρε συ Γιώργο Τσαπουρνιώτη, αλλά για Δήμαρχος δεν ξέρω αν κάνεις. Πρέπει και να εμπνέεις εμπιστοσύνη στον Δημότη ρε παιδί μου. Και εσύ αμφιβάλλω αν θα το επιτύχεις...Όσο για σένα ρε Στεργίου με τους ωραίους φακέλους, τις κορδέλες, τα φρου φρου κι αρώματα (έτσι ήσουν πάντα), τους υπόδικους συνυποψηφίους σου και τον γαμπρό που καμαρώνει δίπλα σου σαν το γύφτικο σκεπάρνι (μπας και φάει κανά φράγκο και αυτός αν εκλεγεί ο πεθερός και ετοιμάσει και την προίκα του ή μπας και πάρει λίγο απ' τη λάμψη του πεθερού και νιώσει κάποιος στην κοινωνία) τι να πούμε; Με πολιτική επιζήμια για τον τόπο 5 χρόνια (εφάρμοζες την πολιτική του όχι σε όλα για να μη μπορεί να διοικήσει ο Καλυβιώτης), εξαφανισμένος από τη Λίμνη, την οποία εκδικητικά απαξίωσες επειδή δεν σε έβγαλε Δήμαρχο την προηγούμενη φορά και με έναν Δήμο που φέρεις ευθύνες για την οικονομική του κατάντια, τι έρχεσαι να μας ζητήσεις; Μια ακόμα ευκαιρία για να βάλεις τα ίσια στον τόπο τους;; Λίγος ήσουν πάντα εξάλλου και υποκριτής (φάνηκε στην ήττα σου πώς συμπεριφέρθηκες...μικρόψυχα και αδιάφορα για αυτούς που σε στήριξαν) όπως άλλωστε και αυτοί που επιλέγεις να συμπορεύεσαι αυτοδιοικητητικά. Ελπίζω και εύχομαι όποιος εκλεγεί να είναι για το καλό της περιοχής μας (που τόσο την αδικήσατε όλοι οι προηγούμενοι της τοπικής αυτοδιοίκησης) και όχι για το καλό της τσέπης του ή των παρατρεχάμενων.
ΥΓ: Καλυβιώτη, εγκατέλειψες την περιοχή. Δεν λέω ότι φταις για όλα, αλλά στη μοναδική ευκαιρία που είχε ο Δήμος να λειτουργήσει σωστά, επέλεξες συνεργάτες - λαμόγια. Γι' αυτό και σε πούλησαν όταν κατάλαβαν ότι πας να χαλάσεις τη σούπα της μάσας στο Δήμο. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα...Και εις άλλα με υγεία."

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.