powered by Surfing Waves

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Αφού αγνόησαν την λαϊκή βούληση των δημοτών, άλλαξαν νόμους για να κάνουν τα χατήρι της ΤΕΡΝΑ τώρα ζητάνε από τους Δημότες να κάνουν ενστάσεις πού έχουν απορριφθεί εκ των προτέρων

Το περιτύλιγμα της νομιμότητας και δήθεν διαφάνειας.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Την 16η Ιανουαρίου του έτους 2019 ημέρα Τετάρτη τοιχοκολλήθηκε στα εξώθυρα του Δημοτικού Καταστήματος στο Μαντούδι η Κύρωση της Πράξης Εφαρμογής του εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου του Επιχειρηματικού Πάρκου Τύπου Α’ Μαντουδίου (ΕΠ.Π.Α. Μαντουδίου) στη θέση Φούρνοι Μαντουδίου Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Π.Ε. Ευβοίας.
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα υποβολής προσφυγής εντός 30 ημερών από το πέρας ανάρτησης της ανωτέρω απόφασης (δηλαδή από 1-2-2019 έως 2-3-2019) οι οποίες υποβάλλονται στο Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας.
(Υπεύθυνος επικοινωνίας: Γερογιάννης Γιώργος τηλ.2227350217)

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Τ.Υ.

ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.