powered by Surfing Waves

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Μέχρι 8 Ιανουαρίου πρέπει να δηλώσουν οι δήμοι πόσους αποφοίτους της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης θέλουν να προσλάβουν




Με κατεπείγον έγγραφο του γενικού γραμματέα Εσωτερικών Κ. Πουλάκη καλούνται οι δήμοι, οι περιφέρειες και τα νομικά τους πρόσωπα να δηλώσουν στο υπουργείο τις ανάγκες τους σε προσωπικό που επιθυμούν να καλυφθούν με απόφοιτους της ΚΖ΄ εκπαιδευτικής σειράς της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Τα αιτήματα των δήμων και των περιφερειών πρέπει να δηλωθούν στο υπουργείο Εσωτερικών το αργότερο μέχρι 8 Ιανουαρίου.

Να θυμίσουμε ότι με απόφαση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, καθορίζονται οι θέσεις των υπηρεσιών, στις οποίες διορίζονται οι απόφοιτοι των Τμημάτων της Σχολής Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Οι θέσεις αυτές ανακοινώνονται με την προκήρυξη του διαγωνισμού.

Προκειμένου το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης να επεξεργαστεί τις ανάγκες των υπηρεσιών, ενόψει έκδοσης προκήρυξης για τη διεξαγωγή νέου εισαγωγικού διαγωνισμού στην Ε.Σ.Δ.Δ.Α., κάλεσε τις κεντρικές υπηρεσίες και τους φορείς που εποπτεύουν να ενημερώσουν για τις ανάγκες τους μέχρι 10 Ιανουαρίου. Στη σχετική ανακοίνωσή του – http://www.minadmin.gov.gr/?cat=14&paged=1 – επισημαίνει ότι «καθίσταται απαραίτητος και επιβεβλημένος, λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων που θα προκηρυχθούν, ο περιορισμός των αιτημάτων των Υπηρεσιών στα απολύτως απαραίτητα στελέχη – αποφοίτους της Ε.Σ.Δ.Δ.Α.».

Φορείς που δεν ενδιαφέρονται να απασχολήσουν άτομα από τους εν λόγω αποφοίτους, δεν απαιτείται να ενημερώσουν σχετικά.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.