powered by Surfing Waves

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

"... μέσα από συνεργασίες συνεννόησης ο δρόμος της ανάπτυξης του Δήμου" κατά την "ομάδα στήριξης Τριάντη"

Η ανακοίνωση της ομάδας.

ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΎ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΤΡΙΑΝΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ. Αξιζει να στηριξουμε την υποψηφιότητα Τριαντη Γιώργου Τριαντη,με αποδεδειγμένο και αξιόλογο εργο στο Δημο κηρεως, πλεον με φρεσκιες ιδεες , όρεξη, για δουλεια με σταθερά βήματα , χωρίς φανφαρες και κούφιες υποσχέσεις. Τα προβληματα των δημοτων δεν εχουν χρωματα και ταμπέλες, ειναι ολα ιδια, δεν περισσεύει κανενας. Ο Τριαντης Γιωργος ειναι ενας άνθρωπος που εχει υπηρετήσει με σεβασμο αγάπη το Δήμο. Με εμπειρίες αγωνια γνώση ειλικρίνεια αποφασιστικότητα όραμα και μαχητικότητα ειναι ο άνθρωπος που μπορει να διαχειριστεί την καθημερινότητα την κοινωνική ευαισθησία , την οργάνωση και λειτουργία του Δήμου Μαντουδίου Λιμνης και Αγια Αννας. Καλεί σε ενότητα για την προωθηση των κοινων προβληματων, μεσα απο συνεργασιες συνεννόηση ο Δήμος να βρει το δρόμο της αναπτυξης. Επιθυμεί μαζι με ολο το επιτελειο του να προσφέρει ακομα πιο πολλα εργα με τη συνεργασία ολων των δημοτων και φορέων του Δήμου Μαντουδίου Λιμνης και Αγια Αννας. ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΎ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΤΡΙΑΝΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ. ΚΑΛΥΒΑ Ε , ΜΑΚΡΗ Α , ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ Γ , ΣΕΓΚΟΥΝΑ Γ, ΤΣΑΠΑΛΙΑΡΗ Μ , ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ Α, ΒΛΑΧΟΓΙΆΝΝΗ Γ , ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Λ , ΖΑΡΓΑΝΗ Μ , ΓΚΙΚΑ Μ , ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΑΕΝ, ΣΟΥΡΤΖΗΣ Β , ΤΡΙΑΝΤΆΦΥΛΛΟΥ Κ , ΜΟΥΡΤΖΑΚΗΣ Κ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ Θ, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΎΛΟΥ Λ .

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.