powered by Surfing Waves

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Με στημένες συνεντεύξεις συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο κ. Τσαπουρνιώτης



Συνέντευξη στο στο Ράδιο Ένα 9.81 και το δημοσιογράφο Μάνο Παπαμακάριο έδωσε σήμερα ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης με πρόσχημα τα προβλήματα που δημιουργεί η κακοκαιρία στο δήμο μας. Ο δημοσιογράφος δεν μπήκε στο κόπο να εξηγήσει με ποια αρμοδιότητα ή θεσμικό ρόλο είχε προσκληθεί ο κ. Τσαπουρνιώτης.
Η συνέντευξη ήταν μια κακοστημένη παράσταση με τον δημοσιογράφο να κάνει ερωτήσεις χωρίς να ακούει τις απαντήσεις Τσαπουνιώτη. Η πρώτη ερώτηση ήταν για μια αποτύπωση των προβλημάτων που δημιουργεί η κακοκαιρία στο δήμο. Ο κ. Τσαπουρνιώτης απάντησε ότι υπάρχουν προβλήματα ηλεκτροδότησης. Η επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν γιατί ο δήμος δεν έκανε πρόβλεψη για τα προβλήματα του οδικού δικτύου στο δήμο, αν και αυτό δεν είχε επισημανθεί σαν πρόβλημα από τον κ. Τσαπουρνιώτη.
Ο κ. Τσαπουρνιωτης με την προσφιλή του έκφραση "δεν θέλω να πω κάτι για το κ. Καλυβιώτη" δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει προεκλογική κριτική για τα χαλασμένα φώτα του γκρέιτερ του δήμου, για χαμηλή απορροφητικότητα των κονδυλιών και να ρίξει ευθύνες στο δήμαρχο για την χαμηλή παραγωγικότητα των δημοτικών υπαλλήλων που τους τρέχει με έγγραφα και υπηρεσιακά σημειώματα.
Ο κ. Τσαπουρνιωτης ήταν απροετοίμαστος στην τελευταία ερώτηση του δημοσιογράφου να ιεραρχήσει τα προβλήματα του δήμου. Ξαφνιασμένος, δεν μπόρεσε να κάνει μια ιεράρχηση των προβλημάτων και υπέκφυγε με μια γενικόλογη ασάφεια για την καθημερινότητα των πολιτών και την ανάσταση του δήμου


Μπορείτε να ακούσετε την συνέντευξη  του κ. Τσαπουρνιώτη εδώ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.