powered by Surfing Waves

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Σε διαβούλευση το σχέδιο κανονισμού λειτουργίας των ΚΑΠΗ του Δήμου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέτουμε σε δημόσια διαβούλευση το ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ – ΛΙΜΝΗΣ – ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ, για χρονικό διάστημα τριάντα (30) ημερών από την ανάρτηση της παρούσας στην ιστοσελίδα του Δήμου, στο οποίο μπορούν όλοι να κάνουν τις παρατηρήσεις τους για την βελτίωσή του.
Συνημμένα αναρτάται το ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ – ΛΙΜΝΗΣ – ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ
Οι προτάσεις επί του σχεδίου κανονισμού μπορούν να υποβληθούν με e-mail στο dimos@malian.gov.gr και στα δημοτικά καταστήματα Λίμνης, Μαντουδίου, Αγίας Άννας .
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ






Download this file (ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ 21-01-2019.pdf)ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ 21-01-2019.pdf






0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.