powered by Surfing Waves

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Ο δήμαρχος διαψεύδει διοχετευμένες φημολογίες περί ενος μηνός αργία


Ο κ. Καλυβιώτης διαψεύδει την εντέχνως διοχετευμένη φημολογία σε τοπικό μπλογκ ότι τέθηκε σε ενός μήνα αργία για το  ξήλωμα του σάπιου ξυλόδρομου της παραλίας Αγκάλης. Το ξήλωμα του επικίνδυνου ξυλόδρομου της παραλίας Αγκάλης  χρησιμοποιήθηκε από την γαγγραινώδη σύμπραξη και το βρώμικο κατεστημένο της περιοχής για να ωθήσουν τον κ. Καλυβιώτη σε παραίτηση και να αναλάβουν αυτοί την δημαρχιακή εξουσία. Η ειρωνεία είναι ότι ο ξυλόδρομος  περιήλθε σε αυτή την κατάσταση πού τον παρέλαβε ο κ. Καλυβιώτης από την "καλή" συντήρηση  πολλών από των καταγγελλόντων όταν αυτοί είχαν την εξουσία.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.