powered by Surfing Waves

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΔΚ Λίμνης: Απαιτούμε να φέρετε πίσω άμεσα τις 11 παιδικές χαρές που αφαιρέσατε από το Τεχνικό Πρόγραμμα.




Επιστολή προς δημοτικό συμβούλιο δήμου Μαντουδίου Λίμνης Άγιας Άννας.

Ύστερα από την τροποποίηση και ψήφιση του τεχνικού προγράμματος 2018 που κατατέθηκε και ψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο στις 19/12/2017 Διαπιστώθηκε με μεγάλη έκπληξη όλων μας πως δεν είναι στο πρόγραμμα οι 11 παιδικές χαρές, εμείς σαν πολίτες ανεξαρτήτως πολιτικών και άλλων πεποιθήσεων απαιτούμε την νέα τροποποίηση του προγράμματος ώστε να ενταχθούν οι 11 παιδικές χαρές άμεσα.

Υ. Γ. Αυτή η ανακοίνωση - επιστολή, κυκλοφορεί σε όλες της τοπικές κοινότητες ώστε να μαζευτούν υπογραφές από πολίτες - συλλόγους - φορείς.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

Διαβάστε επίσης


Ένα Τεχνικό Πρόγραμμα για γέλια και για κλάματα από τους αποστάτες. Έκοψαν 11 παιδικές χαρές για να κάνουν 5χ5 στο Μουρτιά και την Κεράμεια.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.