powered by Surfing Waves

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Ακύρωσαν 10 σοβαρά θέματα λόγω απουσίας του δημάρχου




Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η οποία δημοσιοποιήθηκε λίγες ώρες πριν την έναρξη της. Σύμφωνα με διοχετευμένες πληροφορίες σε μπλογκ της σύμπραξης από τα  17 θέματα αναβλήθηκαν τα 10 λόγω λόγω απουσίας του δημάρχου. Μια πάγια τακτική της γαγγραινώδους σύμπραξης για να εμποδίσουν την ομαλή λειτουργία του δήμου.

Σύμφωνα με το άρθρο 67 παράγρ. 6 του Ν. 3852/2010 , ο δήμαρχος αναπληρώνεται σε περίπτωση απουσίας του, νόμιμα από τον αναπληρωτή του (κ. Κατσουρά).


Πρόσφατα, παρόμοιος τακτικισμός για αναβολή συζήτησης θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Σαντορίνης οδήγησε σε μαζική διαμαρτυρία. Διάβασε εδώ




Ανάμεσα στα θέματα που αναβλήθηκαν ήταν και τα παρακάτω.

  1. Διεξαγωγή Διαδημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Ίδρυση σφαγείου στη Β. Εύβοια» και προσδιορισμός τόπου και ημερομηνίας της κοινής συνεδρίασης των Δημοτικών Συμβουλίων Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.
  2. Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την υποβολή υποψηφιότητας για ένταξη της περιοχής μας στο πρόγραμμα «Παγκόσμια Γεωπάρκα UNESCO».
  3. Ορισμός δύο (2) μελών από τη μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συμμετοχή τους στην Εκτελεστική Επιτροπή, στις περιπτώσεις που η Εκτελεστική Επιτροπή επιλαμβάνεται ως συλλογικό πειθαρχικό όργανο.
  4. Ανάκληση της αριθμ. 50/2016 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου κατ’ εφαρμογή του ν.4412/2016.
  5.   Αποδοχή της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Ισότητα των φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες.
  6.   Ένταξη ή μη στο «Δίκτυο Δήμων Απολιθωμένων Σπονδυλωτών».
  7.   Ένταξη ή μη στο «Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων».








0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.