powered by Surfing Waves

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

"Αγγελικό" βιτριόλι και απαντήσεις Κουκουρίκου σε 3 «κατηγορίες» του Δημάρχου


Με το γνωστό «αγγελικό» του τρόπο «θα μπορούσα αλλά δεν είναι στο χαρακτήρα μου», "δεν ήθελα να μπω στη λογική των αντιπαραθέσεων  αλλα αναγκάστηκα" ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλίας Κουκουρίκος έριξε το βιτριόλι του στον κ. Καλυβιώτη αλλά και τους σχολιαστές του ΕΒ . Παρα τα πολλά του παράπονα για το «μπάχαλο» πού όπως είπε "επικρατεί στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου" ο κ. Κουκουρίκος δεν παραιτείται και δεν  ανεξαρτοποιείται διατηρώντας έτσι τις ελπίδες του για το αξίωμα του Δημάρχου.

Ο κ. Κουκουρίκος επέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο για να απορρίψει τις ευθύνες που του επιρρίπτονται στην κωλυσιεργία στην ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου στο δημοτικό συμβούλιο και το "κατεπείγον" της απόφασης για μην μεταφορά στην Λίμνη των υπαλλήλων του Δήμου από το Μαντουδι.

Οι απαντήσεις του κ. Κουκουρίκου στις 3 κατηγορίες του δημάρχου συνοψίζονται στα παρακάτω

1. Δεν καταμετρήθηκαν σαν αποχωρούντες οι δημοτικοί σύμβουλοι του Στεργίου στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το Τεχνικό Πρόγραμμα στις 3 Σεπτεμβρίου 2016 άλλα σαν απόντες γιατί αποχώρησαν πριν την έναρξη της συνεδρίασης η οποία καθυστέρησε 15 λεπτά. Σαν απόντες δεν υπήρχε απαρτία και έπρεπε να ακυρώσω την συνεδρίαση

2. Ο λόγος πού δεν έδωσα την ευκαιρία να γίνει τροποποίηση τεχνικού προγράμματος κατα την διάρκεια των συνεδριάσεων και τροποποιημένο να το θέσω προς ψήφιση στο σώμα…, ήταν επειδή εκτίμησα ότι ήταν απίθανο να γίνει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

3. Δέχτηκα να συζητηθεί σαν έκτακτο το θέμα που πρότεινε ο κ. Στεργίου, που αφορούσε την μην μεταφορά στην Λίμνη των υπαλλήλων του Δήμου που εργάζονται στο δημοτικό κατάστημα Μαντουδίου επειδή το σώμα αποφάσισε να συζητηθεί προ ημερήσιας διάταξης με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Ο κ. Κουκουρίκος "ξέχασε" να αναφέρει ότι και ο ίδιος ψήφισε ότι το θέμα ήταν κατεπείγον .

Τι λέει ο κανονισμός για την Λειτουργία Δημοτικού Συμβουλίου;

Άρθρο 9 Λειτουργία Δημοτικού Συμβουλίου: Το Δημοτικό Συμβούλιο συνέρχεται σε δημόσια συνεδρίαση τη συγκεκριμένη ώρα και ημέρα που ορίζεται στην πρόσκληση.  Ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την έναρξη της συνεδρίασης εκφωνεί τον κατάλογο των παρόντων, καταγράφει τους απόντες από τη συνεδρίαση και σημειώνει εάν είναι δικαιολογημένοι ή όχι. Αφού διαπιστωθεί απαρτία, ο Πρόεδρος κηρύσσει την έναρξη της συνεδρίασης και διευθύνει τη συζήτηση.


Τα πρακτικά της συνεδρίασης πού ματαιώθηκε στις 3/9/16




Ολόκληρη η τοποθέτηση του κ. Κουκουρίκου στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 18/4/16


Αίτηση δημοτικού συμβούλου κ. Ηλία Κουκουρίκου
O πρόεδρος έδωσε το λόγο στον δημοτικό σύμβουλο κ. Κουκουρίκο Ηλία, ο οποίος είπε:
«Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι, συνάδελφοι,
Είναι η πέμπτη φορά που το θέμα μου έρχεται προς συζήτηση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Την τελευταία φορά αναβλήθηκε επειδή ήμουν άρρωστος και αδυνατούσανα παρευρεθώ στην συνεδρίαση. Τις άλλες τρεις φορές έλειπε ο Δήμαρχος και, με δική μου πρόταση δεν συζητήθηκε αφού θεωρούσα απαραίτητη την παρουσία του, μια και το θέμα τον αφορά άμεσα. Κάλλιο αργά όμως, παρά ποτέ !  Έτσι, σας παρακαλώ να με ανεχτείτε για λίγο και να με ακούσετε! Στις 21 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος, και με την ιδιότητα του προέδρου της εκτελεστικής επιτροπής, με ανακοίνωσή του που αναρτήθηκε στο site του Δήμου ενημέρωσε τους πολίτες του Δήμου μας -και όχι μόνο- γιατί, ενώ είχαν μέχρι τότε προηγηθεί πέντε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, δεν έχει ψηφιστεί το τεχνικό πρόγραμμα. Διαβάζοντας κάποιος την ανακοίνωση, αβίαστα και χωρίς δεύτερη σκέψη, έβγαζε το συμπέρασμα ότι μοναδικός υπεύθυνος για αυτό, ή σχεδόν μοναδικός υπεύθυνος, ήταν ο τότε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δηλαδή ο υποφαινόμενος. Ο Δήμαρχος λοιπόν ακολουθώντας την πάγια και προσφιλή τακτική του να μην αναλαμβάνει τις όποιες ευθύνες και σε όποιο βαθμό του αναλογούν για τα κακώς κείμενα στο δήμο μας και να καταλογίζει αυτές επιλεκτικά σε πρώην συνεργάτες του, θεώρησε ότι ήταν η σειρά μου να υποστώ τις συνέπειες της άρνησής μου να γίνω πιόνι του να γίνω η μαϊμού του γύφτου.
Με κατηγορεί λοιπόν ότι :

1. Παράνομα και με δική μου ευθύνη ματαιώθηκε η συνεδρίαση της3ης του Σεπτέμβρη. (πρώτη για το Τεχνικό Πρόγραμμα)

2. Στη συνεδρίαση της 11ης Σεπτεμβρίου δεν κωδικοποίησα τις προτάσεις που έγιναν από συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους καινα τις θέσω προς ψήφιση στο σώμα.

3. Το ίδιο επικαλείται έμμεσα και για τις επόμενες δύο συνεδριάσεις που αφορούσαν το τεχνικό πρόγραμμα.

4. Και τελευταίο, με κατηγορεί σε άλλη ανακοίνωσή του ότι κακώς δέχτηκα να συζητηθεί, με τη μορφή του κατεπείγοντος και προημερήσιας διάταξης, ένα θέμα που ζήτησε ο κ. Στεργίου, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Αυτές, τις κατηγορίες τις έχει κοινοποιήσει στην Περιφέρεια και το Υπουργείο Εσωτερικών. Στενοχωρήθηκα όταν τα διάβασα όλα αυτά αφενός, γιατί ήταν ανακριβέστατα και απείχαν από την πραγματικότητα και αφετέρου, γιατί συμφωνούσαν με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής κυρίως αυτό με στεναχώρησε.
Πάραυτα, ποτέ δε μου πέρασε από το μυαλό να απαντήσω στο Δήμαρχο, πόσο μάλλον να φέρω προς συζήτηση το θέμα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Δεν ήθελα να μπω στη λογική τωναντιπαραθέσεων που έχει επιλέξει ο Δήμαρχος Έχουμε τεράστια προβλήματα να επιλύσουμε σαν Δημοτικό Συμβούλιο. Με την επίλυση αυτών των προβλημάτων θα πρέπει να ασχολείται το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι με προσωπικές αντιπαραθέσεις, τις οποίες προκαλεί ο Δήμαρχος, εμπλέκοντας έντεχνα και στενούς συνεργάτες του σε αυτό το παιχνίδι. Αλλά αυτά μέχρις ότου κάποιος φίλος με παρότρυνε να μπω σε συγκεκριμένο blog τοπικό, που διατηρεί φιλικότατες σχέσεις με τον Δήμαρχο και να διαβάσω συγκεκριμένο δημοσίευμα που με αφορά. Αυτό έκανα. Η ανακοίνωση της εκτελεστικής επιτροπής είχε αναρτηθεί στο γνωστό σε όλους μας μπλογκ και αηδίασα κυριολεκτικά με τα σχόλια προς το πρόσωπό μου από κάποια ανθρωπάκια ,που ταμπουρωμένοι πίσω από την ανωνυμία τους έβγαζαν τα απωθημένα τους, υβριστικά, απαξιωτικά, απειλητικά. Όλοι αυτοί οι κομπλεξικοί, πιστέψτε με, έχουν ονοματεπώνυμο, είναι κατευθυνόμενοι και πατρονάρονται από συγκεκριμένα άτομα. Δυστυχώς εάν τους αποκαλύψω θα με καλέσει ο Εισαγγελέας. Δεν είχα λοιπόν άλλη επιλογή, από το να φέρω το θέμα σε συνεδρίαση του Δ. Συμβουλίου και να καταθέσω τις δικές μου θέσεις.
Να απαντήσω λοιπόν στους συναδέλφους της εκτελεστικής επιτροπής:

1. Στις 3 Σεπτεμβρίου είχε ορισθεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Στις 6μμ ώρα έναρξης της συνεδρίασης βρέθηκαν για λίγο στην αίθουσα δέκα οκτώ-18- συνάδελφοι, έλειπαν οι τρεις Αντιδήμαρχοι και ο Δήμαρχος και, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, είπαμε να περιμένουμε 15 με 20 λεπτά μήπως και έρθει τουλάχιστον ο Δήμαρχος. Στις 6.15μμ ήρθε ο αντιδήμαρχος κ. Κατσούρας ο οποίος τηλεφώνησε στο Δήμαρχο αρκετές φορές , χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού αυτός δεν απαντούσε στις κλήσεις του. Στις 6.20μμ περίπου παρακάλεσα τους συναδέλφους να εισέλθουν στην αίθουσα συνεδριάσεων να πάρουμε παρόντες και απόντες και να ξεκινήσει η συνεδρίαση, τονίζοντας ότι η παρουσία του Δημάρχου δεν είναι απαραίτητη, αφού και ο αναπληρωτής του είναι παρών. Μου απάντησαν ότι θα φύγουν αφού θεωρούν απαραίτητη την παρουσία του Δημάρχου που είναι και ο εισηγητής του τεχνικού προγράμματος και, εκτός αυτού, θέλουν να υποβάλουν ερωτήσεις και να πάρουν απαντήσεις για θέματα που αφορούν τη Δημοτική Ενότητα Κηρέως. Μπήκαν λοιπόν στην αίθουσα πήραν τα πράγματά τους και έφυγαν. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι και δεν το έκανα προκειμένου να μην φύγουν. Δεν είναι μικρά παιδιά να τους επιβάλεις με το ζόρι να κάνουν κάτι που δεν θέλουν. Με κατηγορεί η εκτελεστική επιτροπή ότι κακώς με τους εννέα συνάδελφος που παρέμειναν στην αίθουσα συνεδριάσεων δεν ξεκίνησε η συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, μιας και κατά την άποψή τους υπήρχε απαρτία. Ο κώδικας και το άρθρο 7 του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου παράγραφος 5 και 8, λέει ότι τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου που ήταν παρόντα κατά την έναρξη της συνεδρίασης (κατά την εκφώνηση των ονομάτων) και με την παρουσία τους διαπιστώθηκε απαρτία και ότι ακόμα και αναποχωρήσουν στη συνέχεια, θεωρούνται παρόντα μέχρι το τέλος της συνεδρίασης ως προς την ύπαρξη απαρτίας, για όλα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης. Αυτό όμως συμβαίνει και αυτό αναφέρεται ξεκάθαρα, εφόσον έχει αρχίσει η συνεδρίαση, κάτι που, στην προκειμένη περίπτωση, δεν έγινεποτέ. Άρα δεν υπήρχε απαρτία, απαραίτητη προϋπόθεση να ξεκινήσει η συνεδρίαση.

2. Στη συνεδρίαση της 11ης Σεπτεμβρίου με κατηγορούν ότι δεν κωδικοποίησα τις προτάσεις που έγιναν από συναδέλφους. Να γίνει δηλαδή, επί τόπου τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και τροποποιημένο να το θέσω προς ψήφιση στο σώμα…, πράγμα απίθανο να γίνει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι, όταν μετά από έγγραφο του Δημάρχου, έγιναν έγγραφες προτάσεις από συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους, χρειάστηκε ένας περίπου μήνας, η εκτελεστική επιτροπή σε συνεργασία με τον προϊστάμενο τεχνικών υπηρεσιών του δήμου, να φέρει σε άλλη συνεδρίαση το τεχνικό πρόγραμμα τροποποιημένο και εν τέλει να ψηφιστεί. Σημειωτέον ότι οι συνάδελφοι που δεν είχαν ψηφίσει το τεχνικό πρόγραμμα στη συνεδρίασή της 11ης Σεπτεμβρίου είχαν ζητήσει από την εκτελεστική επιτροπή να γίνει τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος, να μπουν σε αυτό κάποια από τα έργα που είχαν προτείνει και να έρθει στην επόμενη συνεδρίαση προς ψήφιση στο σώμα. Με λίγη καλή διάθεση, από την πλευρά του Δημάρχου και της Εκτελεστικής Επιτροπής, θα μπορούσε να έχει γίνει αυτό και να είχε τελειώσει το θέμα. Επίσης θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι σε όλες τις συνεδριάσεις που συζητήθηκε το τεχνικό πρόγραμμα, το είχα ψηφίσει.

3. Γιατί δέχτηκα να συζητηθεί σαν έκτακτο θέμα που πρότεινε ο κ. Στεργίου, που αφορούσε τους υπαλλήλους του Δήμου που εργάζονται στο δημοτικό κατάστημα Μαντουδίου. Ως Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου απευθυνόμενος στους συναδέλφους είπα ότι το τελευταίο διάστημα ελέγχεται από την Αποκεντρωμένη το κατεπείγον ενός θέματος. Θα πρέπει δηλαδή να τεκμαίρεται με απόλυτη σαφήνεια και πολύ φοβάμαι ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν νομίζω ότι δικαιολογεί το κατεπείγον. Στη συνέχεια ως όφειλα εφαρμόζοντας τον κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, ζήτησα από το σώμα να αποφασίσει εάν θα συζητηθεί προημερήσιας διάταξης με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Κύριοι και κυρίες συνάδελφοι, Στις 4 Σεπτεμβρίου, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου συνεδρίασε με θέμα «Περί σύνταξης σχεδίου προϋπολογισμού Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας». Ο Δήμαρχος στην εισήγησή του ποτέ δεν αναφέρθηκε για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε αναβληθεί την προηγούμενη μέρα.  Όταν γράφτηκαν τα πρακτικά προέκυψε ως δια μαγείας αυτό που θα σας διαβάσω! «Επισημαίνεται η ματαίωση του δημοτικού συμβουλίου που είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 3/9/2015 κατά παράβαση των ισχυουσών διατάξεων όπως επιβεβαιώνεται από το πρακτικό με αριθμό 14-3/9/2015 συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου υπογεγραμμένο από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και όχι από τον αρμόδιο γραμματέα, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου (ΑΔΑ :4ΑΓΝΚ-Θ) άρθρο 8 παράγραφος 1». Αυτό αγαπητοί μου δεν ειπώθηκε ποτέ στην εισήγησή του. Τεράστιο ατόπημα κύριε Δήμαρχε, μερική παραποίηση πρακτικών, το συνηθίζετε άλλωστε αυτό. Ήταν ένας από τους λόγους της παραίτησής μου από Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Αναφέρεστε και στο άρθρο 8 παράγραφος 1 του εσωτερικού κανονισμού. Τι λέει το άρθρο 8. Λέει λοιπόν το άρθρο 8 παράγραφος 1 στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπως και στην περίπτωση ματαίωσης της, τηρούνται πρακτικά με ευθύνη του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου και του δημοτικού υπαλλήλου που έχει οριστεί για το σκοπό αυτό. Δε λέει πουθενά ότι τα πρακτικά δεν το υπογράφει ο πρόεδρος. Αν ήταν έτσι, θα είχαν ακυρωθεί όλες οι αποφάσεις που όλα αυτά τα χρόνια υπογράφονται από τον Πρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου. Εδώ, για μία ακόμα φορά, ο Δήμαρχος αυτοαναιρείται, αφού θεωρεί, το πρακτικό της αναβληθείσας συνεδρίασης, άκυρο, το ίδιο αυτό πρακτικό το επικαλείται για να με κατηγορήσει ότι ευθύνομαι που δεν έγινε ποτέ αυτή η συνεδρίαση.
Και κάτι ακόμα και τελειώνω, που δείχνει ότι ο Δήμαρχος όταν έγραφε την ανακοίνωση της εκτελεστικής επιτροπής τελούσε υπό πλήρη σύγχυση. Με κατηγορεί ότι δεν κωδικοποίησα τις προτάσεις των Δημοτικών Συμβούλων και δεν τις έθεσα προς ψήφιση στο σώμα άρα, εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχεται ότι υπήρξαν προτάσεις, κάτι που αποδεικνύεται βεβαίως από τα πρακτικά της συνεδρίασης της 11ης Σεπτεμβρίου 2015. Στη συνέχεια όμως στην παράγραφο 4 της ανακοίνωσης μεταξύ άλλων λέει ότι, επειδή δεν υπάρχουν προτάσεις από τις προηγούμενες συνεδριάσεις του ΔΣ, ζήτησε από τα μέλη του ΔΣ που δεν ψήφισαν το Τεχνικό Πρόγραμμα, να καταθέσουν εγγράφως στον Γραμματέα του ΔΣ τις προτάσεις τους. Αυτοαναιρείσαι, αυτοδιαψεύδεσαι και για να το πω ποδοσφαιρικά έχεις χάσει την μπάλα Δήμαρχε. Θα μπορούσα να ζητήσω από το Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα να καταδικάσει όλες αυτές οι κατηγορίες που μου χρεώνονται σαν κακόβουλες, ψευδείς κακοπροαίρετες . Δεν θα το κάνω. Με κούρασε αυτή η κατάσταση. Με κούρασε αυτό, ας μου επιτραπεί η έκφραση, «το μπάχαλο», που επικρατεί στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν θα ασχοληθώ ξανά με τον Δήμαρχο προσωπικά. Το ίδιο θέλω να κάνει και αυτός. Θα κάνω τη δουλειά μου όσο γίνεται καλύτερα από όποιο πόστο με επιλέξουν οι συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκτός από αυτό του Πρόεδρου. Ζητώ τελειώνοντας από το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει, το πρακτικό που θα προκύψει από αυτή τη συζήτηση να αναρτηθεί στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο site του Δήμου με ευθύνη του Πρόεδρου και του
Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου. Νομίζω ότι είναι δίκαιο αίτημα να δημοσιοποιηθούν οι θέσεις μου. Ευχαριστώ».

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παζάρας Βασίλειος, ο οποίος είπε:«Επιτρέψτε με να τοποθετηθώ στην ανακοίνωση για την αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Με βάση όσα γράφονται στο Πρακτικό της συνεδρίασής του, οι ευθύνες βαραίνουν εσάς κ. Κουκουρίκο. Με βάση όμως τα όσα συνέβησαν, δεν έχετε απολύτως καμία ευθύνη. Κύριε Πρόεδρε τα συμβάντα έχουν ως εξής: Ο κ. Κουκουρίκος μας κάλεσε πολλές φορές να μπούμε στην αίθουσα για να αρχίσει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του. Θα παρακαλούσα τους Δημοτικούς Συμβούλους να το επιβεβαιώσουν. Για μένα φυσικά δεν έχει απολύτως καμία ευθύνη ο κ. Κουκουρίκος. Πάμε τώρα στο γιατί αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αναβλήθηκε γιατί δεν υπήρξε παρουσία τουλάχιστον 14 Δημοτικών συμβούλων. Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου και του κ. Στεργίου αποχώρησαν προτού αρχίσει η συνεδρίαση. Θα προσθέσω εδώ ότι οι ίδιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι απουσίαζαν σκόπιμα και σε επόμενη συνεδρίαση. Την ίδια πρακτική εφάρμοσαν ο Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξής του σε συνεδρίαση που έγινε στο Μαντούδι. Γιατί αποχώρησαν οι συγκεκριμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι; Κατ’ αυτούς θεωρήθηκε ότι ο Δήμαρχος περιφρονεί το Δημοτικό Συμβούλιο με το να μην έχει εμφανισθεί μέχρι την ώρα που αυτοί αποχώρησαν (έξι και μισή περίπου). Το περιφρονεί με το να μην απαντά στις επανειλημμένες τηλεφωνικές κλήσεις του Αντιδημάρχου κ. Κατσούρα και με το να απουσιάζει όντας εισηγητής σε πολλά θέματα και μάλιστα στο θέμα του τεχνικού προγράμματος. Αυτά για μένα είναι η αφορμή. Η αιτία είναι η αντιπαλότητα που υπάρχει μεταξύ του Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων της παράταξής του. Αφορμές στο μέλλον θα δοθούν πολλές, αν δεν εξαλειφθεί η αιτία. Θα συνεχίσουμε όμως έτσι;
Το δημοτικό συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη τα ανωτέρω
ΟΜΟΦΩΝΑ Α π ο φ α σ ί ζ ε ι
Η παρούσα απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου ( malian @ malian . gov . gr ) με ευθύνη του Προέδρου και του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συντάχθηκε το παρόν πρακτικό και υπογράφεται ως κατωτέρω:
O Πρόεδρος
Χατζής Ανδρέας
Ο Γραμματέας
Αλεξίου Δημήτριος
ΤΑ ΜΕΛΗ
Γεωργάκαινα Ελένη
Γιαννιός Κων/νος
Κατσούρας Δημήτριος
Κουτσουράς Σταύρος
Παληός Ευστράτιος
Αρβανίτης Παναγιώτης
Χαλιούλιας Ιωάννης
Περήφανου Νίκη
Σκομπρής Νικόλαος
Τάρλας Κυριάκος
Βούλγαρης Αναστάσιος
Κουκουρίκος Ηλίας
Στεργίου Ιωάννης
Κανελλόπουλος Ιωάννης
Μουργιάς Ιωάννης
Καντζούρας Ιωάννης
Φλώκου-Κωνσταντάκη Σοφία
Παζάρας Βασίλειος
Ακριβές απόσπασμα εκ του πρωτοτύπου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΧΑΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.