Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017

eviabasket: εικόνα της εγκατάλειψης το κλειστό γυμναστήριο του Μαντουδίου.. δεν προσφέρεται για αγώνες και προπονήσεις ομάδων.

eviabasket.gr

Παρατημένο στο πέρασμα του χρόνου το κλειστό γυμναστήριο του Μαντουδίου, δίνει την εικόνα της εγκατάλειψης και αν μη τι άλλο δεν προσφέρεται για αγώνες και προπονήσεις ομάδων.
Το περασμένο Σάββατο η Λίμνη υποδέχθηκε για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΣΕ την Ερέτρια και η βροχή παραλίγο να γίνει η αιτία για την αναβολή του αγώνα.

Όχι, το ματς δεν είχε προγραμματιστεί σε κάποιο ανοιχτό γήπεδο, αλλά στο κλειστό του Μαντουδίου που όμως μπάζει νερά!

Το ζέσταμα έγινε με τους κουβάδες εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ για να γίνει το ματς ο Μπαλάφας της Ερέτριας που δουλεύει στη ΔΕΗ και δεν φοβάται τα ύψη, κρεμάστηκε από την οροφή και έδεσε ένα κουβά για να πέφτει μέσα το νερό και να μπορέσει να γίνει ο αγώνας!

Αλλά δεν είναι μόνο το πρόβλημα του στεγάστρου, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

Ο πλαστικός τάπητας έχει φθαρθεί, έχουν φύγει ολόκληρα κομμάτια που καθιστούν επικίνδυνη τη σωματική ακεραιότητα των παικτών, ενώ τα αποδυτήρια πλημμύρισαν νερά με την πρώτη βροχή.

Αναμφίβολα, θα πρέπει άμεσα να αναλάβουν δράση οι αρμόδιοι φορείς, γιατί είναι κρίμα ένα κλειστό γυμναστήριο για μια μεγάλη περιοχή όπως είναι το Μαντούδι και το οποίο χρησιμοποιείται και από ομάδες άλλων περιοχών, να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.
7 Σχόλια:

ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ-ΧΑΛΙΟΥΛΙΑ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ

ΚΑΝΤΖΟΥΡΙΔΕΣ καΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ χωρίς τεχνικό πρόγραμμα και προϋπολογισμό όλα γυρίζουν πάνω σας και θα σας πνίξουν οι βρωμιές σας.
Ποιός έφτιαξε το τεχνικό πρόγραμμμα;
Στο Κυμάσι σε έκταση του δημοσίου βάλατε αμφιθέατρο; και άλλες μαλακίες.
Τελικά τι έχετε προσφέρει σε μας τους πολίτες;
ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ......

βουτιρο στο ψωμι του φιλε μου του κατζουρα και αυτα ταχε ψωμοτυρι πληρη καταστροφη με αυτους τωρα αυτος μονο εχει παρελθον αλλα και ΜΕΛΟΝ

ΤΟ 2015 ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΤΟ 2017 (ΕΚΤΟΣ 2 ΜΗΝΕΣ) ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝ.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΑΚΟΥΒΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΥΤΗ.Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΠΡΟΣ 11.21 ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΓΝΩΣΤΕ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΕΣΥ ΠΟΤΕ,Η ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΞΑΡΤΩΝΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ;Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗΣ;

Το Μαντούδι κάποτε με δύο ομάδες μπάσκετ (παιδικό εφηβικό αντρικό) ομάδα βόλεϊ αντρών και όχι μόνο! στο μοναδικό κλειστό της Β. Κ. Εύβοιας... Να θυμούνται οι ποιο παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!!!

Ιδιώτες χρεισιμοποιούν τον χώρο για γυμναστήριο χωρίς να προσφέρουν τίποτα στο δήμο για την συντηρησή του, δεν θα μπορούσαν να έχουν ενημερώσει για τυχόν φθορές τους αρμοδίους έγκαιρα?

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.