Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Το δικαστήριο απορρίπτει αίτημα του Καλυβιώτη να φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Χατζής την συζήτηση του ΠροϋπολογισμούΗ αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με την οποία ο Δήμαρχος ζητούσε από τον κ. Χατζή να φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο την συζήτηση του προϋπολογισμού απορρίφθηκε. Το σκεπτικό της απόφασης ήταν ότι πρέπει πρώτα να συζητηθεί το Τεχνικό πρόγραμμα και στη συνέχεια ο προϋπολογισμός. Η σύμπραξη αποστατών -παράταξης Στεργίου καταψήφισαν την έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος το δημοτικό συμβούλιο την Τρίτη δημιουργώντας τις συνθήκες για δυσλειτουργία του δήμου σε βάρος των δημοτών. Ο εκβιασμός της κοινωνίας αν δεν αναλάβουμε εμείς την εξουσία δεν θα αφήσουμε να λειτουργήσει ο δήμος συνεχίζεται για τρίτη χρονιά φέτος. Ως γνωστόν χωρίς έγκριση του Τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμό ο δήμος δεν μπορεί να εκτελέσει τίποτα παρά μόνο τις βασικές υπηρεσίες.


11 Σχόλια:

ΜΙΑ ΒΟΥΡΤΣΑΡΑ ΜΑ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΙΒΙΩΤΗ

Βουρτσάρα μας έλλειψες με τα τρεχάματα των εκλογών.
Η ποιότητα των θέσεων σου είναι πηγή αισιοδοξίας με το πολιτικό σου ανάστημα.

Χρήστο δώσε εξετάσεις να πας για Δικαστής μικρός είσαι ακόμη.
Στα ενενήντα σου θα ανέβεις στην έδρα.

Αφού τα δικαστήρια δεν είναι ικανά να κάνουν το Χατζή να φέρει το προϋπολογισμό για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ποιος μπορεί

Είμαστε στο έλεος αδίσταχτων αχρείων εκβιαστών που το κοινωνικό συμφέρον είναι δευτερευούσης σημασίας μπροστά στις φιλοδοξίες τους.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τα ονόματα τους σας παρακαλώ να τους στείλουμε εκεί που τους αξίζει στις επόμενες εκλογές


Καλυβιώτη
ΜΙΛΑ στον κόσμο
Ξέρουμε πολύ καλά όλους τους δήθεν "κυρίους" και "κυρίες".

προς 11.55
Φιλε τα ονοματα τα ξερεις ολα.Ειναι ιδια ακριβως οπως ηταν στο ψηφοδελτιο που εριχνες στην καλπη το 2014.Αλλα τωρα το καταλαβες εσυ μαλλον.Εισαι σαν το γαιδουρι που οταν ελεγαν τα ανεκδοτα στον ζωολογικο κηπο,ηταν το μονο ΖΩΟ που γελαγε την αλλη μερα.Μην μας κανεις και τον επαναστατη τωρα το 2017.Αντε συνεχεισε τον υπνο σου

Η αποστασία ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ.
Πιστεύω Κουτσουράς,Γιαννιός......δεν μπορούν να το διαψεύσουν.
Η ατιμωρησία είναι το οξυγόνο της διαφθοράς.
Μικρό χωριό είμαστε γνωριζόμαστε όλοι και να θέλεις να κρυφτείς δεν μπορείς.
Αναγέννηση με παλιά φθαρμένα υλικά πράσινα -γαλάζια-ροζουλιά και τα χειρότερα τα πολύχρωμα ανάλογα με τα συμφέροντα θα αργήσουμε να δούμε.
Δεν είναι τυχαίο που αγαπήθηκαν ξαφνικά όλοι οι πολιτική ελίτ της περιοχής.
Θεματοφύλακας αυτού του αλλοπρόσαλλου έρωτα γνωστός νομικός μας.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο 11.39 π.μ.
ΤΗΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ - ΑΝΤΑΡΣΙΑ - ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΧΡΟΝΟ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ, Ο ΓΙΑΝΝΙΟΣ, Ο ΚΟΥΣΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ, ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ Κ.Λ.Π. ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ.

11:39
Επικίνδυνες αδίστακτες μεθοδεύσεις.

Πρός τον ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ 4.18 μ.μ.
Εσύ και οι λίγοι όμοιοί σου που τρώγατε πολλά και γιά πολλά χρόνια έχετε βρεί τον μάστορά σας με αυτό το δήμαρχο, που δεν έχει καμιά σχέση η ποιότητα και ικανότητα αυτού του ανθρώπου με σας τα γνωστά ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
Την πρώτη Κυριακή πήρε ο συνδιασμός του 35% και 5 συμβούλους, επειδή είχε εσάς τα βαρίδια μαζί του και τη δεύτερη Κυριακή πήρε μόνος του ΑΞΙΑ 58% και 11 επιπλέον συμβούλους και βγήκατε εσείς οι αποστάτες δημοτικοί σύμβουλοι.
Πρώτη φορά βγήκε δήμαρχος στην περιοχή μας με τόσο μεγάλη διαφορά.

ΑΠΟΠΣΤΑΤΕΣ, Ο ΚΛΟΙΟΣ ΣΦΙΓΕΙ ΓΥΡΟ ΣΑΣ, ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ
ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΜΕ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.