powered by Surfing Waves

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Συνάντηση για την προώθηση εμπορευμάτων, ανθρώπινου δυναμικού, θρησκευτικού τουρισμού και άλλων δραστηριοτήτων στις Β. Σποράδες


Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 22 Μαρτίου στο Μαντούδι με θέμα τη σύνδεση του Δήμου Μαντουδίου Λιμνης και Αγίας Άννας με Β. Σποράδες για προώθηση εμπορευμάτων , ανθρώπινου δυναμικού, θρησκευτικού τουρισμού και άλλων δραστηριοτήτων.

Στη συνάντηση μετείχαν η πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας Βούλα Αγιοστρατίτη, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εύβοιας Ευάγγελος Κούκουζας, Εμπορικοί σύλλογοι Μαντουδίου , Λίμνης , Ροβιών , ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρώην υπουργός Τουρισμού Κώστας Μαρκόπουλος, ο Σύμβουλος του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Βασίλης Λύκος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριάντης Γιώργος.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.