powered by Surfing Waves

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Δημιουργία «Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης». Συμμετοχή μέχρι τις 31/3/2019


Μετά την ημερίδα ενημέρωσης με θέμα την σύνδεση των Β. Σποράδων με τον Δήμο Μαντούδιου – Λίμνης- Αγίας Άννας και όλης της Εύβοιας με σκοπότην συγκέντρωση και διακίνηση των προϊόντων, εμπορευμάτων και ανθρώπινου δυναμικού μέσω της δημιουργίας μια εταιρείας ΚΟΙΝ.ΣΕ.Π.

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να συμμετέχουν σ αυτήν μας την προσπάθεια, να το δηλώσουν στους εμπορικούς και επαγγελματικούς συλλόγους του Δήμου μας.
Η προθεσμία για να δηλώσουν συμμετοχή για μέλη της ΚΟΙΝ.ΣΕ.Π. είναι μέχρι τις 31/3/2019 ,το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 100 ευρώ ανά μερίδα και μπορούν να γίνουν μέλη όλοι ανεξαρτήτου επαγγέλματος και ιδιώτες.

Επίσης οι παραγωγοί της περιοχής μας μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί μας για συνεργασία δηλώνοντας μας τα προϊόντα και τις ποσότητές τους.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΒΙΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛ/ΤΩΝ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.