powered by Surfing Waves

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Τι αλλαγές προβλέπει το νέο ν/σχ του ΥΠΕΣ για τις δημοτικές εκλογές


Το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, με τίτλο, με τίτλο «Προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων, πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας – Ρυθμίσεις για την απονομή Ιθαγένειας – Διατάξεις σχετικές με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ» καθώς και την αιτιολογική του έκθεση.


Στο νομοσχέδιο και ειδικότερα στο Μέρος Γ΄ Κεφάλαιο Α. και από τα άρθρα 50 έως 68, περιλαμβάνονται διατάξεις σχετικές με τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Μεταξύ αυτών, επισημαίνουμε ιδιαίτερα την αλλαγή του ποσοστού των επιπλέον υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, καθώς και τον καθορισμό του αριθμού τους με βάση τον μόνιμο πληθυσμό του Δήμου αλλά και θέματα εκλογικής νομοθεσίας, όπως για παράδειγμα οι ρυθμίσεις για τις εκλογικές δαπάνες.


Δείτε αναλυτικά το
και την



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.