powered by Surfing Waves

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Δέκτης - μεσάζων παραπόνων ο Συμεών για δυσλειτουργία του Κ. Υ. Μαντουδίου




Δέκτης παραπόνων από κατοίκους του Μαντουδίο έγινα πρόσφατα για σοβαρή όπως καταγγέλλουν αιτία. Από τις αρχές του Φθινοπώρου δεν εκτελούνται στο κέντρο υγείας ούτε οι βασικές αιματολογικές εξυετάσεις (γενική αίματος, απλός βιοχημικός έλεγχος κλπ.).
Αποτέλεσμα αυτού είναι να αναγκάζονται οι ασθενείς να προσφεύγουν σε ιδιωτικά εργαστήρια επιβαρυνόμενοι το κόστος με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή. (Κι όλα αυτά ενώ επλήγησαν πρόσφατα από της καταστροφικές πλημμύρες για τις οποίες ουδεμία αποζημίωση έχει ανακοινωθεί). Αιτία φέρεται να είναι η καθυστέρηση στην προκήρυξη προμήθειας των απαραίτητων για το μικροβιολογικό εργαστήριο αντιδραστηρίων από την αρμόδια Υ.ΠΕ.( υγειονομική περιφέρεια).
Είτε προέκυψε από ανικανότητα, είτε από δόλο είτε από άλλη αιτία το θέμα πρέπει να ερευνηθεί, να δοθούν απαντήσεις από τους αρμόδιους και κυρίως να αντιμετωπιστεί τάχιστα.
Είναι αυτονόητη υποχρέωση στους συμπολίτες μας στο Μαντούδι και την ευρύτερη περιοχή!

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.