powered by Surfing Waves

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Εξώδικο σε ιστοσελίδα ηλεκτρονικών ταμάτων από το " Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου"



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερού Προσκυνήματος του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου Νέου Προκοπίου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, πληροφορηθέν από δημοσιεύματα του Ημερησίου και Ηλεκτρονικού Τύπου, την ύπαρξη και λειτουργία ιστοσελίδος, μέσω της οποίας παρέχεται
δυνατότητα σε όσους επιθυμούν, να πραγματοποιήσουν «τάμα» σε Ιερά Προσκυνήματα της Πατρίδος μας, μεταξύ των οποίων και το Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου, ανακοινώνει δημοσίως ότι:

1. Το Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου δεν έχει οποιαδήποτε σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, με την εν λόγω πρωτοβουλία.

2. Ο Σεβασμιώτατος Πρόεδρος, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι Ιερείς - Εφημέριοι του Ι. Προσκυνήματος και το προσωπικό αυτού δεν εγκρίνουν την πρακτική αυτή, ούτε άλλες παρόμοιες, ούτε φυσικά διευκολύνουν με οποιονδήποτε τρόπο την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας, πολύ δε περισσότερο ουδεμία ανάμειξη έχουν στις αναφερόμενες στην ιστοσελίδα ενέργειες.

3. Το Διοικητικό Συμβούλιο ανέθεσε στον Νομικό του Σύμβουλο την αποστολή Εξωδίκου Διαμαρτυρίας προς τους υπευθύνους της συγκεκριμένης ιστοσελίδος, ζητώντας να αφαιρέσουν από αυτή, την οποιαδήποτε αναφορά στο Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννου.


Η εν λόγω ιστοσελίδα

https://www.domytama.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.