powered by Surfing Waves

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις πετκοκ-υποψηφίων στο συνδυασμό Τσαπουρνιώτη

Βγαίνουν σιγά σιγά στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τα ονόματα των υποψηφίων του κ. Τσαπουρνιώτη. Ανάμεσα στα ονόματα ξεχωρίζουν αυτά των πετκοκιτων και αποστατων. Από ότι φαίνεται και από το ΚΙΝΑΛικο σήμα του συνδυασμού οι αποστατο-πετκοκιτες είναι ο πυρήνας του.




"Υποψηφιοι με τον συνδυασμο Τσαπουρνιωτη δηλωνουν επισημα η Αγγελικη Ανδρεου δικηγορος απο την Αγια Αννα,ο μηχανολογος μηχανικος Χατζηγεωργιου Κυριακος απο την Κηρινθο, ο σεφ Κομποθανασης Θανασης απο τις Ροβιες,ο Νικολαος Σκουμπρης καθηγητης μαθηματικων απο το Μαντουδι,ο Ιωαννης Δανελης εφαρμοστης απο το Προκοπι κ η Μαρια Σεσοντη διατροφολογος απο το Αχλαδι"

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.