powered by Surfing Waves

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Φωτιά στις Ροβιές από κεραυνό



Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στις Ροβιές από κεραυνό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αποφασίστηκε η εκκένωση των Ροβιών και δύο γειτονικών οικισμών στη Βόρεια Εύβοια.

Στην περιοχή πνέουν αυτή τη στιγμή ισχυροί άνεμοι και δεν μπορούν να προσεγγίσουν εναέρια μέσα.

Θυμίζουμε ότι από κεραυνό ξέσπασε επίσης φωτιά σήμερα, Δευτέρα, το μεσημέρι, σε Πισσώνα και Πήλι, οι οποίες έχουν τεθεί υπό έλεγχο.

Όπως τόνισε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής δεν ελλοχεύει κίνδυνος, αυτή την ώρα τουλάχιστον, για κατοικημένες περιοχές.

Σημειώνεται, ότι στην ευρύτερη περιοχή από το σημείο της φωτιάς ξέσπασε νωρίτερα καταιγίδα και έτσι δεν είναι εφικτό, προς το παρόν, να πλησιάσουν στο σημείο της φωτιάς εναέρια μέσα.

Στην περιοχή επιχειρούν τώρα 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα 5 ατόμων, ενώ τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνει ο δυνατός άνεμος.

Φωτιά Εύβοια – ανακοίνωση πυροσβεστικής

#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ροβιές Ευβοίας. Επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα και 5 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Η φωτιά βρίσκεται σε δασική έκταση πάνω από το δρόμο γύρω στα 10 -15 χιλιόμετρα από την Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.