Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Ψηφίστηκε από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή επί της αρχής ο «Κλεισθένης»
Ψηφίστηκε επί της αρχής στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για τη «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» (πρόγραμμα «Κλεισθένης Ι»). Στο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των ΦΟ.ΔΣ.Α., ρυθμίσεις για την αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και ενιαία άσκηση των αρμοδιοτήτων σχετικά με την απονομή ιθαγένειας και την πολιτογράφηση και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας του υπουργείου Εσωτερικών.
Υπέρ, τάχθηκαν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΑΝΕΛ, καταψήφισαν η ΝΔ, η ΔΗΣΥ και το ΚΚΕ, ενώ η ΧΑ, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων, επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια.
Η συζήτηση συνεχίζεται στην επιτροπή και αύριο, ενώ αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ψηφιστεί από την Ολομέλεια.

10 Σχόλια:

Τελικά οι δημοτικές εκλογες στις 19/5/19

Ψηφίστηκε επί της αρχής η διάλυση της Αυτοδιοίκησης, περιμένουμε και την επισφράγιση.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΑΖΑΡΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Την ειχατε ψηφισει εσεις,ποιο μπροστα,τη διαλυση της τοπικης αυτοδιοικησης με τις πραξεις σας,οταν κανατε την αποστασια απο τον συνδιασμο και το δημαρχο σας,με αποτελεσμα να μην λειτουργει τιποτα.αλλα σας περιμενουμε στη γωνια στις επομενες εκλογες.

ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΗΣ .

Φασιστάκο 6:18,οι πολίτες θα κρίνουν.
Ακονισε το ακατοίκητο και όχι τη κακία σου.

Ηρέμησε μεγάλε άσε τις χρυσαυγίτικες συμπεριφορές και τους τραμπουκισμούς, ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ.6:18 ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.