powered by Surfing Waves

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Γιώτα Περήφανου: Θα καούμε ζωντανοί από τις φιάλες υγραερίου στο λαθραίο κάμπινγκ Σπιάδας




 Θερμή παράκληση: Αυτές τις δύσκολες μέρες πένθους για την Ελλάδα, να παρακαλέσω τους αρμόδιους Φορείς όπως προχωρήσουν σε απαραίτητες από το νόμο ενέργειες που αφορούν στην καταγραφή οικοπέδων και κτημάτων στην περιοχή μας - κυρίως Σπιάδα - Κοχύλι, καθώς όπως έχω αναφέρει επανειλημμένα χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα, τα άγρια και ξερά χόρτα ξεπερνάνε το ένα μέτρο.

Για να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα, οφείλουμε να φροντίσουμε να τηρηθεί η Νομοθεσία. Οι ιδιοκτήτες είναι υποχρεωμένοι να καθαρίσουν τα κτήματα τους. Ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να τους πιέσει! Θα απευθυνθώ σήμερα και στην Περιφέρεια, παντού. Η υπομονή έχει και τα όρια της.


Επίσης, για το δημοτικό κάμπινγκ της Σπιάδας, το λαθραίο κάμπινγκ που το δούλευαν παράνομα οι πρώην Δημοτικές Αρχές, μεγάλο αγκάθι το συγκεκριμένο θέμα για το τόπο μας και ελάχιστοι μιλούν, έγινε καταγγελία από ανθρώπους που ακόμη διατηρούν τροχόσπιτα μέσα σε αυτό το χώρο, πως υπάρχουν δύο και τρεις φιάλες υγραερίου στο κάθε τροχόσπιτο. Φαντάζεστε λοιπόν, σε περίπτωση πυρκαγιάς, τι θα γίνει στην περιοχή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα καούμε ζωντανοί!!!!!!!!

Δεν με αφορούν οι γελοίες αντιπαραθέσεις μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων. Πρόκειται για ξεκατινιάσματα κατωτέρου επίπεδου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η προστασία της περιοχής μας, του χωριού μας. Αγαπώ τον τόπο μου και δεν θα αφήσω ξέφραγο αμπέλι σε κανέναν άσχετο, επιτήδειο, αδαή και ανεύθυνο τοπικό η περιφερειακό παράγοντα να αδιαφορήσει για τα όσα ορίζει η Νομοθεσία.

Με κάθε σεβασμό, με συγχωρείτε για την ένταση του γραπτού μου λόγου αλλά φοβάμαι πως αν δεν κινητοποιηθούν οι Φορείς θα θρηνούμε και άλλα θύματα, αυτή τη φορά στη Βόρεια Εύβοια.

Με εκτίμηση,
Γιώτα Δαυιδούλα Ν. Περήφανου
Δημοσιογράφος - Επικοινωνιολόγος - καθηγήτρια Φιλοσοφικής και Ιστορίας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.