Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

Απονομές δώρων στο Πατριάρχη από την Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας (βίντεο)


Σε γεύμα που παρατέθηκε  προς τιμή του  Πατριάρχη στο Θέρμαι Σύλλα από τον δήμο  Ιστιαίας-Αιδηψού η δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου απένειμε  στον Πατριάρχη ένα αρχαίο νόμισμα της πόλης της  Ιστιαίας. Ο περιφερειάρχης, κ. Μπακογιάννης του δώρησε μια βυζαντινή εικόνα.

Ο Δήμος Ιστιαίας- Αιδηψού κάλυψε τα έξοδα διαμονής της αποστολής του Πατριάρχη (9 άτομα) στο Θέρμαι Σύλλα, ένα γεύμα για 25 άτομα και δείπνο για 165 άτομα.

Το βίντεο αρχίζει στο 16:00".
23 Σχόλια:

Μια αξιοπρεπής απονομή, όχι τα χάλια τα δικά μας. Κακώς βέβαια που πήγε η δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης η τιμή θα ήταν μεγαλύτερη αν την απονομή έκαναν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ιστιαίας-Αιδηψού και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου. Δεν ακολούθησαν το παράδειγμα μας.

Η Μονή στο δήμο μας το γεύμα στην Αιδηψό; Φοβερή οργάνωση

Στο δείπνο των 165 ατόμων προσκλήθηκε ο δήμος μας;

10.026,46 euros κόστισε στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού.
Ο Χατζής με τι προυπολογισμό να ....κεράσει;

Γιατί να προσκληθεί ο Δήμος;
Για μια τσίγκινη πλακέτα που έδωσε;
Φθηνές συμπεριφορές, από φθηνούς ανθρώπους.

ΚΑΝΤΖΟΥΡΟΣΤΕΡΓΙΗΔΕΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΠΕΡΡΗΦΑΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 4 Ιουνίου 2018 - 12:46 π.μ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Την διοίκηση του δήμου πρέπει να ρωτήσετε αν αισθάνεται υπερήφανη που επισκιαστηκε από τη δήμαρχο Ιστιαίας. Ο Κατσούρας δυστυχώς δεν υπήρχε πουθενά. Η ΝΤΡΟΠΗ είναι της διοίκησης και κανενός άλλου. Δεχθήτε έστω και μια φορά την αλήθεια.

Καλά ψηφίσατε το Χατζή να τιμήσει το Πατριάρχη, και τώρα ρίχνετε τις ευθύνες στο Κατσουρα

Παρεμπιπτόντως το δημοτικό Συμβουλιο Ιστιαίας στις 30.5.18 μόνο με τρεις αρνητικές ψήφους ενέκρινε την φιλοξενία του Πατριάρχη. ¨εσάς ούτε σας πέρασε από το μυαλό, δεν το βάλατε καν σαν θέμα, πως κάνουμε δημόσιες σχέσεις

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A99%CE%9D3%CE%A9%CE%957-%CE%91%CE%9B%CE%A9?inline=true

4 Ιουνίου 2018 - 10:59 π.μ.

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗ < ΘΈΑΤΡΑ !! >
ΡΕΖΙΛΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
ΕΙΧΑΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ Τ ΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΟΣ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

λιπει ο γατος χορευουν τα ποντικια τα αφισαν μισθοτοι και δηθεν αμισθοι

Γιατί ήρθε πρόταση για φιλοξενία στο δημοτικό συμβούλιο και δεν ψηφίστηκε; Μήπως πρέπει να γίνετε λίγο σοβαροί και να σταματήσετε να γράφετε ανοησίες και ανακρίβειες.

Τα τηλεοπτικά πλάνα τον Κουτσούρα και τον Αντρικανα είχαν πρώτη μούρη. Ο Κατσούρας ήταν σε μια γωνιά που δεν φαινόταν καν η δε Ελενίτσα στην αφάνεια.

Για διάβασε τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου Ιστιαίας-Αιδηψου 5:56

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A99%CE%9D3%CE%A9%CE%957-%CE%91%CE%9B%CE%A9?inline=true

4 Ιουνίου 2018 - 5:56 μ.μ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΠΛΑΚΕΤΑ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣ
ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΚΟΥΤΣ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Σίγουρα εννοείς τον αναπληρωτή που έχει καβαλήσει το καλάμι και δεν μπορεί να αντιληφθεί τον κίνδυνο της πτώσης.

Και στις φωτογραφίες του Ε.Β. την Λίνα βλέπουμε και όχι τον Κατσούρα. Θέλετε και άλλες αποδείξεις για το ποιος είχε το πάνω χέρι. Ρε Καλυβιώτη πώς τον κατάντησες έτσι τον τόπο. ΚΡΙΜΑ.

Δημητρακη Κατσούρα έφαγες την σκόνη της Λίνας. Σου αφιερώνω την γνωστή παροιμία "Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδεξιους κ_λους".

ΜΗΠΩΣ ΤΑ "ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ"ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ
ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ?
ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΛΙ ΕΙΧΕΣ ΑΘΗΝΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Απόσπασμα απο δελτίο τύπου του δήμου Ιστιαίας Αιδηψού πού καπελώνει όλη την εκδήλωση
"Η διεξαγωγή των διήμερων εκδηλώσεων και η τήρηση του προγράμματος πραγματοποιήθηκε με άριστο τρόπο, και τούτο χάρη στην άψογη και άριστη συνεργασία της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος και της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυΐδ, με την Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας, τους συνεργάτες  του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, τα τοπικά και εκκλησιαστικά Μ.Μ.Ε., τις υπηρεσίες του Υπουργείου Εξωτερικών, τους Ιερείς της Ι. Μητροπόλεως και ιδιαιτέρως τους εκατοντάδες εθελοντές, οι οποίοι κατεύθυναν σωστά όλους τους προσκυνητές και βοήθησαν αποφασιστικά στις απαιτηθείσες εργασίες για ένα τόσο μεγάλο εκκλησιαστικό γεγονός."

ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΆ ΣΤΟ ΔΉΜΟ ΜΑΣ. Απο όσο γνωρίζω η Μονή ανήκει στο δήμο μας και ο δήμος μας πρόσφατα ανέλαβε να πληρώσει 40 χιλιάδες ευρώ για έργα υποδομής στην Μονη για να μπορεί η δήμαρχος Ιστιαίας να κάνει τις παρατες της. Ας τα πληρωσει ο δήμος της. Ο προυπολογισμός της Μητρόπολης Χαλκίδας για πάνω από 50% βασίζεται στο δήμο μας (το ίδρυμα Αγίου ιωαννη του Ρώσου). Δεν θα έπρεπε να μας πουλήσει έτσι. Αυτή διοργάνωσε την επίσκεψη του Πατριάρχη και την εμπλοκή του δήμου Ιστιαίας. Τα έξοδα πού έχει κάνει ο Δήμος μας για εργα υποδομης για το ίδρυμα ας τα αναλάβει επιτέλους η μητρόπολη χαλκίδας πού κερδίζει σπό αυτά ιδιοτελώς χωρίς να δίνει τίποτα πίσω στο δήμο μας

Κα Ευσταθίου-Σπανού ακολουθεί την περπατημένη πολιτικάντικη συμπεριφορά,κρίμα και είναι νέα γυναίκα.
Αλαζονεία σε όλο της το μεγαλείο.
Θλιβερό κα Δήμαρχος.

Την χωρίς σωφροσύνη και αιδώ δημοσίευση της δημάρχου βρήκε ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα ο Πάνος Β. αλλά εντελώς ασήμαντες τις άλλες εκδηλώσεις!

2.25 ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ Η << ταπεινοτητα >> ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ < ΘΕΡΜΑΙ ΣΥΛΛΑ > ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ

Ένα σπάνιο και ίσως μοναδικό για την περιοχή μας κορυφαίο θρησκευτικό γεγονός, η αγιοκατάταξη του ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΑΚΩΒΟΥ, που δίδαξε, εκτός των άλλων, κυρίως τη ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ, έγινε πεδίο εκμετάλλευσης, προβολής, προπαγάνδας, λαϊκισμού και δημαγωγίας συγκεκριμένων πολιτικάντηδων παλαιοκομματικής αντίληψης καταδικασμένης απο το λαό μας.
Αυτοί οι σύγχρονοι ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, υποτιμούν την νοημοσύνη μας και νομίζουν ότι με την συμπεριφορά τους αυτή θα μας εξαπατήσουν και θα υφαρπάζουν την φήφο μας.

6:44 μ.μ. Ο δήμος μας διαθέτει το Θάλαττα το οποίο είναι πιο πολυτελές από το Θέρμαι Σύλλα και πιο κοντά στο Μοναστήρι από την Κερασιά. Απλώς ο μητροπολίτης Χαλκίδος μπορεί και με κανένα Κεδικογλου έκαναν την δουλεια

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.