powered by Surfing Waves

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Το ΠΑΚΟΕ βγάζει 6 θέσεις παραλιών του δήμου μας ακατάλληλες για κολύμβηση (από τις 16 πού εξέτασε)


πηγή: ΠΑΚΟΕ


Μικροβιολογικές αναλύσεις για 52 πολυσύχναστες παραλίες της νότιας Εύβοιας, από τη Νέα Λάμψακο έως την Κύμη, για 43 παραλίες της βόρειας Εύβοιας, καθώς και σε 27 για πόσιμο νερό, στη Βόρεια Εύβοια πραγματοποίησε το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών.

Στη νότια Εύβοια, οι 38 από τις παραλίες και σε ποσοστό 73,1% κρίθηκαν κατάλληλες στη νότια Εύβοια, ενώ 14 κρίθηκαν ακατάλληλες (ποσοστό 26,9%). Στη βόρεια Εύβοια, κατάλληλες κρίθηκαν 29 (ποσοστό 67,4%), ενώ ακατάλληλες 14 σε ποσοστό 32,6%. Από τα σημεία έρευνας πόσιμου νερού, με τη μέθοδο της διήθησης κρίθηκαν κατάλληλα 19 δείγματα, ενώ ακατάλληλα 9.

Πίνακας Αποτελεσμάτων μικροβιολογικής ανάλυσης σε νερό ανθρώπινης κατανάλωσης με τη μέθοδο διήθησης σε μεμβράνες (MF) σε περιοχές της Βόρειας Εύβοιας





Ακατάλληλο πόσιμο νερό με κιτρινο






Πίνακας Αποτελεσμάτων μικροβιολογικών αναλύσεων σε δείγματα νερού κολύμβησης σε παραλίες της Βόρειας Εύβοιας









Με κίτρινο οι ακατάλληλες παραλίες


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.