powered by Surfing Waves

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Δωρεάν ..... ασύρματο ΙΝΤΕΡΝΕΤ πρώην Δήμου Κηρέως.


Πριν από δυο χρόνια περίπου, ανακοινώθηκε από τον τότε δήμαρχο, κ. Ενωτιάδη, η εγκατάσταση ασύρματου ευρυζωνικού δικτύου, ώστε όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας, από το Σαρακήνικο ως τη Στροφυλιά, να έχουν δωρεάν ασύρματο ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Χαρήκαμε για το γεγονός, ιδιαίτερα εμείς οι νέοι, που λογω της μεγάλης ανεργίας που μαστίζει την περιοχή, δεν έχουμε δυστυχώς τη δυνατότητα να έχουμε στο σπίτι μας conn-x.

Έγινε μάλιστα στο Δήμο, θα έλεγα "πανηγυρική" ημερίδα, όπου τεχνικοί της εταιρίας μας ενημέρωσαν για τη λειτουργία του συστήματος.

Πολύ σύντομα διαπιστώσαμε ότι τίποτα δεν λειτούργησε. Η ημερίδα σας μάρανε.... Λόγια, μόνο λόγια κι από έργο μηδέν. Τελικά μας κοροϊδέψατε κ. Ενωτιάδη! Ούτε στα παγκάκια που βρίσκονται μπροστά στο Δημαρχείο δεν υπάρχει ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!
Που πήγαν τελικά τα 80.000 ευρώ που στοίχισε το πρόγραμμα; Ζητήθηκαν ευθύνες από την εταιρία που είχε αναλάβει το έργο;  Κύριε Ενωτιάδη, θα απολογηθείτε;;;

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Αντώνης Ζάμπελης



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.