powered by Surfing Waves

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Μαθήματα νομιμότητας προς Χατζή, Κουτσουρά, Κουκουρίκο και Τάρλα. Πρώτα παραίτηση και μετά αλλαγή συνδυασμού


Στο Δήμο μας ισχύει αυτό που έλεγε ο Λουδοβίκος ο 16ος "είναι νόμιμο διότι το θέλω" .
Στους άλλους δήμους υποψήφιοι που προτίθεται να αλλάξουν συνδυασμό πρώτα παραιτούνται από θέσεις ευθύνης που ανήκουν στον εκλεγμένο συνδυασμό και μετά ανακοινώνουν την υποψηφιότητα τους σε άλλο συνδυασμό.
Ένα από τα πολλά κοντινά μας παραδείγματα η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ (Χαλκίδος) Λίλιαν Ζλακώνη. Παραιτήθηκε στις 18-4-2019 και στις 19-4-2019 δήλωσε ότι θα πάρει μέρος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογογές με το συνδυασμό του Βασίλη Καθαροσπόρη

Οι δικοί μας Λουδοβίκοι, έχουν βιδωθεί στις καρέκλες και τους μισθούς τους.
Αυτό λέει πολλά για το ήθος των υποψηφίων αλλά και των συνδυασμών πού τους δέχονται. Είναι ενδεικτικά για το πως θα διαχειριστούν την εξουσία και θα προασπιστουν την νομιμότητα αν εκλεχθούν.

Μην περιμένετε αντίδραση στο δημοσίευμα, δηλώσεις ευθιξίας ή αποπομπές υποψηφίων από τους εν λόγω συνδυασμούς. "Γυψ κόρακα εγγυάται" .


Για την ιστορία ο Λουδοβίκος ο 16ος οδηγήθηκε στην γκιλοτίνα το 1793. Τα τελευταία του λόγια ήταν "είμαι αθώος κύριοι και εύχομαι το αίμα μου να σφραγίσει τουλάχιστον την ευτυχία των Γάλλων".


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.