powered by Surfing Waves

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Ραδιοφωνική συνέντευξη Τσαπουρνιώτη: "βασικά, κοιτάξτε να δείτε"

Αλτσχαϊμερική ψιλόστημένη συνέντευξη του Τσαπουρνιώτη σε προσκείμενο μπλογκ που τον προωθεί. Ξεχνά ο κ. Τσαπουρνιώτης την πολιτική καμμένης γης των συνεργατών του αποστατών που παραμένουν μέλη της παράταξης Καλυβιώτη και ότι αυτοί εσκεμμένα ψήφισαν ελλειματικό προϋπολογισμό γνωρίζοντας ότι δεν θα εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Η σημερινή συνέντευξη περιέχει τις γνωστές ανούσιες προαναγγελίες και τα παραμύθια περί συναίνεσεως κάτω από τον έλεγχο Τσαπουρνιώτη. Συναίνεση από μια παράταξη που τα κύρια μέλη της το μόνο πού επιδίωξαν ήταν άνοδος στην εξουσία με τρόπους που διακύβευσαν το δημόσιο συμφέρον και προσέβαλλαν τους κανόνες ηθικής για τέσσερα χρόνια και επίσημα στα χαρτιά ακόμη παραμένουν μέλη της παράταξης Καλυβιώτη.
Ίσως αν οι άνθρωποι άκουγαν, η Ιστορία θα σταματούσε να επαναλαμβάνεται.
Μην Ξεχνάμε ότι το Αλτσχάιμερ είναι μια σοβαρή εκφυλιστική νόσος του εγκεφάλου.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.