powered by Surfing Waves

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Τα έχει χαμένα ο δήμαρχος Ψαρρός.


Έκθετος ο κ. Ψαρρός, ομολόγησε ότι δεν υπάρχει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου υπέρ της ΒΙΠΕ

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 19/12/11 ο κ. Ψαρρος μετά από πολλές ήξεις-αφίξεις, υπεκφυγές και φραστικές επιθέσεις σε παρευρισκόμενους «αντιφρονούντες» και δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης. Ομολόγησε τελικά ότι δεν υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. υπέρ της ΒΙΠΕ. Ουσιαστικά ομολόγησε ότι είπε ψέματα στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο στις 23/11οπουμε έντονο και επικριτικό ύφος ισχυριζόταν το αντίθετο. Είναι εντυπωσιακή η παθητική στάση των συμβούλων του κ. Ψαρρού στο προηγούμενο συμβούλιο αφού κανείς δεν είχε το θάρρος και το ήθος να τον διαψεύσει και να διαφυλάξει το κύρος του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου. Λεπτομέρειες για το θέμα και μαγνητοσκόπηση των επίμαχων σημείων θα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

http://eleutherifoni.blogspot.com/2011/12/blog-post_270.html

http://voriaevia.blogspot.com/2011/12/blog-post_6340.html

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.