powered by Surfing Waves

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ: Καταδικάζουμε τη φασιστική συμπεριφορά του Δήμαρχου Ψαρρού,


 Με αφορμή την απροκάλυπτη και φασιστική ενέργεια του Δήμαρχου να σκίσει έγγραφο που κατατέθηκε στο Προεδρείο από τον κ. Καραγιώργο Βαγ., σχετικά με το φάκελο της ΤΕΡΝΑ για τη ΒΙ.ΠΕ.Β.Ε. , στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 23/11/2011 κατά τη συζήτηση θέματος σχετικά με την οριοθέτηση του ποταμού Κυμασιώτη και την άμεση αντίδρασή μας και αποχώρηση από τη συνεδρίαση, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας για τα εξής:

 ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ:

• Τη φασιστική συμπεριφορά του Δήμαρχου Ανέστη Ψαρρού, να σκίσει έγγραφο που κατατέθηκε στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου.

• Την «ένοχη σιωπή και αδράνεια» του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου.

•Τη μεθόδευση τραμπουκισμών - προπηλακισμών Δημοτικών Συμβούλων και πολιτών που αντιτίθενται στη δημιουργία ΒΙ.ΠΕ., οι οποίοι συνεχίστηκαν και σε αυτή τη συνεδρίαση, όπως και σε όσες προηγήθηκαν.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

• Την πίστη μας στο δίκαιο αγώνα των κατοίκων του Δήμου μας ενάντια στη ΒΙ.ΠΕ., του οποίου τα πρώτα αποτελέσματα «θορύβησαν» τους «σωτήρες» του τόπου.

 ΚΑΛΟΥΜΕ

• ΟΛΟΥΣ τους πολίτες του Δήμου σε διαρκή αγώνα και επαγρύπνηση.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

 Λίμνη 24/11/2011.
Στάθης Λιαγκάκης – Δημοτικός Σύμβουλος
Βαγέλης Γεωργατζής – Δημοτικός Σύμβουλος

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.