powered by Surfing Waves

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Την Πέμπτη η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Εύβοιας

Η φετινή αντιπυρική περίοδος ξεκινά επίσημα απο την 1η Μαΐου

Την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 στις 11:00 στην αίθουσα συσκέψεων του περιφερειακού συμβουλίου, συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Εύβοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με θέματα:
α) Απολογισμός χειμερινής περιόδου 2015-2016.
β) Λήψη προληπτικών μέτρων και ετοιμότητα των φορέων για την  αντιμετώπιση κινδύνων από δασικές πυρκαγιές.
Οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη του Σ.Ο.Π.Π παρακαλούνται να είναι ενήμεροι του αντίστοιχου Σχεδίου ευθύνης των Υπηρεσιών τους, των υλικών – μέσων που διαθέτουν.
Δεδομένου ότι η πλήρης και έγκαιρη εφαρμογή των μέτρων των εγκυκλίων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, διέπεται από τις περί ευθυνών διατάξεις της σχετικής ανά φορέα νομοθεσίας, η συμμετοχή όλων σας, στην σύσκεψη είναι απολύτως απαραίτητη.
Επίσης παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των αυτοτελών γραφείων Πολιτικής Προστασίας των Δήμων να προσέλθουν στην σύσκεψη.




Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο 2016
PDF icon egkyklios_pyrkagies_2016_gscp.pdf




0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.