powered by Surfing Waves

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Δωρεάν στειρώσεις και εμβολιασμοί για τα αδέσποτα ζώα από την ΕΔΚΕ στις 9-10 Απριλίου στο Μαντούδι





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ

Κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης - Αγίας Άννας, η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (ΕΔΚΕ), οργανώνει αποστολή στο Δήμο μας, για να προβεί σε στείρωση, εμβολιασμό και ηλεκτρονική σήμανση αδέσποτων ζώων συντροφιάς (σκύλοι και γάτες)
Η ΕΔΚΕ είναι μια ομάδα φιλόζωων Ελλήνων κτηνιάτρων οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.Στο Δήμο μας θα βρίσκονται το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου στο κτηνιατρείο του κ. Παπατριανταφύλλου στο Μαντούδι.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες (εμβολιασμοί και στειρώσεις αδέσποτων ζώων) παρέχονται δωρεάν.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης - Αγίας Άννας, που έχουν πρόσβαση στα αδέσποτα ζώα της περιοχής τους και όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν εθελοντικά στην παραπάνω δράση, να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 2227350125, 2227061700 και 6976687977 για να τους δοθούν περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.