powered by Surfing Waves

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Το ΥΠΕΣΔΑ χρηματοδοτεί ώριμα έργα μικρών δήμων


Οι μικροί δήμοι της χώρας που έχουν σε φάση ωρίμανσης έργα θα χρηματοδοτηθούν από το υπουργείο Εσωτερικών για να τα αποπερατώσουν.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Π. Κουρουμπλής θα ζητήσει άμεσα στους δήμους με πληθυσμό κάτω των 20.000 κατοίκων, να προτείνουν δύο έργα τα οποία βρίσκονται στη φάση δημοπράτησης, προκειμένου να λάβουν την οικονομική ενίσχυση που τους αναλογεί.

Τα ανωτέρω ανέφερε ο υπουργός στον βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, καθώς και στο δήμαρχο και τους αντιδημάρχους του δήμου Νοτίου Πηλίου, με τους οποίους είχε σήμερα συνάντηση. Οι συνομιλητές του υπουργού έθεσαν σειρά αιτημάτων με αιχμή την ανάγκη για οικονομική ενίσχυση του δήμου, λόγω πρόσφατης θεομηνίας, ενώ ο κ. Κουρουμπλής δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει ενίσχυση, αλλά στο πλαίσιο των περιορισμένων δημοσιονομικών δυνατοτήτων της χώρας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.