powered by Surfing Waves

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Χωρίς ασθενοφόρο εδώ και ένα μήνα το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου. Παρέμβαση Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ



Χωρίς ασθενοφόρο, εξαιτίας μηχανικής βλάβης, είναι εδώ και ένα μήνα περίπου το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου.
Ασθενοφόρο


Για αυτή την έλλειψη ασθενοφόρου η Νομαρχιακή Επιτροπή Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Πληροφορηθήκαμε από κατοίκους της περιοχής του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννης ότι το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου δεν έχει ασθενοφόρο ,εδώ και περίπου ένα μήνα ,καθώς υπέστη μηχανική βλάβη.


Το αποτέλεσμα είναι να μην υπάρχει ασθενοφόρο για την κάλυψη των αναγκών ολόκληρης της περιοχής οπότε αν συμβεί κάτι θα πρέπει να έρθει ασθενοφόρο από τη Ιστιαία η την Χαλκίδα, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον ασθενή.

Άραγε ποιος είναι ο λόγος που δεν επιδιορθώνεται? Ισχύει ότι έως και σήμερα δεν έχουν πιστωθεί τα χρήματα? Καταλαβαίνουν κάποιοι ότι μιλάμε για ανθρώπινες ζωές? Δεν αντιλαμβάνονται ότι καταδικάζουν σε ακόμη μεγαλύτερη ανασφάλεια και απομόνωση τον κόσμο της υπαίθρου? Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη όταν συμβεί το ανεπανόρθωτο? Οι 4 κυβερνητικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό μας δεν το έχουν πληροφορηθεί?

Επειδή θεωρούμε ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και επικίνδυνο για την υγεία των πολιτών του δήμου καλούμε τους υπευθύνους για τις άμεσες ενέργειες τους.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.