powered by Surfing Waves

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

«Ω γλυκύ μου έαρ» αύριο Σάββατο του Ακαθίστου στην ενορία Μαντουδίου παρουσία του Μητροπολίτη




Το Σάββατο του Ακαθίστου 16 Απριλίου 2016 και ώρα 7.00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Μαντουδίου, θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση, με τίτλο «Ω γλυκύ μου έαρ» εν όψει της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος.

Εκδήλωση ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας στην ενορία του Μαντουδίου


Εκδήλωση ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας στην ενορία του Μαντουδίου


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, Ιεροκήρυξ και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως π. Φιλόθεος Θεοχάρης με θέμα: «Ο Νυμφίος, ο Σταυρός και ο Άνθρωπος», ενώ επίκαιρους ύμνους θα αποδώσει ο Bυζαντινός Xορός Σπουδαστών του Παραρτήματος Μαντουδίου της Σχολής ΒυζαντινήςΜουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.






Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος, ενώ καλούνται οι ευλαβείς χριστιανοί της Βορειοκεντρικής Ευβοίας να προσέλθουν και να συμμετάσχουν στην πνευματική αυτή εκδήλωση της Τοπικής μας Εκκλησίας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.