powered by Surfing Waves

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Σύλληψη 49χρονου για ναρκωτικά και όπλα στη Λίμνη

Συνελήφθη 49χρονος Έλληνας στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.





Τα κατασχεθέντα
Συνελήφθη, τη Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Εύβοιας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών & Δημόσιας Ασφάλειας, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 49χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση - αξιολόγηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών στην ανωτέρω περιοχή από τον 49χρονο, πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, νομότυπη έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν τόσο εντός αυτής, όσο και στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

• (2) νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης,

• (1) περίστροφο και (10) φυσίγγια αυτού,

• (1) ζυγαριά ακριβείας και (1) μεταλλικός τριφτής κάνναβης, με υπολείμματα της εν λόγω ουσίας,

• (1) στιλέτο και (3) κινητά τηλέφωνα, καθώς και

• σύνεργα για το διαχωρισμό και τη συσκευασία των ναρκωτικών ουσιών (νάιλον συσκευασίες, ψαλίδια και διάφοροι κόπτες).

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.