powered by Surfing Waves

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

56χρονος στη Λίμνη καλλιεργούσε δενδρύλια χασίς στην αυλή του σπιτιού του

από e-sterea.gr





Συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός στην περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Κατασχέθηκαν -4- φυτά κάνναβης, πιστόλι, μαχαίρι, -265- γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και μικροποσότητα κάνναβης
Συνελήφθη, χθες (01-10-2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, με την συνδρομή αστυνομικών της Γ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.)


Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.



Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα σε αγροικία του 56χρονου στην ανωτέρω περιοχή, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

τέσσερα (4) φυτά κάνναβης, καλλιεργημένα σε πλαστικά ποτήρια, ύψους (10) εκατοστών το καθένα, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα σε θαμνώδες σημείο στην αυλή της οικίας,
πιστόλι,
μαχαίρι με μήκος λάμας (15) εκατοστών,
(265) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και
μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Η ανωτέρω ποσότητα καπνού θα σταλεί στο Τελωνείο Χαλκίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.