powered by Surfing Waves

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Συνεδριάζει η επιτροπή διαβούλευσης του δήμου στις 3 Νοεμβρίου


Την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 μ.μ. στο Κτίριο Μελά στη Λίμνη θα συνεδριάσει η Δημοτική επιτροπή Διαβούλευσης για να γνωμοδοτήσει στα παρακάτω θέματα  Η συνεδρίαση είναι δημόσια.

1. Γνωμοδότηση επί του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2015.

2. Γνωμοδότηση σχετικά με την Κατάρτιση Προϋπολογισμού 2015


Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας,  η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την αμέσως επόμενη εργάσιμη μέρα, την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 μ.μ. στο Κτίριο Μελά στη Λίμνη.


Η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης συνεδριάζει δημόσια, μετά από πρόσκληση του προέδρου της, υποχρεωτικά μια φορά το χρόνο, πριν από τη σύνταξη των προσχεδίων του προϋπολογισμού και του ετήσιου προγράμματος δράσης και τουλάχιστον μία φορά κάθε τρεις (3) μήνες για άλλα θέματα που εισάγονται προς συζήτηση.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.