powered by Surfing Waves

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Δήμος πληρώνει τους λογαριασμούς ΔΕΗ δημοτών που τους έχει κοπεί το ρεύμα






Την πρόθεσή του να πληρώσει ανεξόφλητους λογαριασμούς της ΔΕΗ που έχουν οδηγήσει σε διακοπή ηλεκτροδότησης σε σπίτια δημοτών της περιοχής ανακοίνωσε μέσω επιστολής του στην επιχείρηση, ο δήμαρχος Ζακύνθου, Στέλιος Μποζίκης.

Συγκεκριμένα, με την επιστολή του προς την υπεύθυνη της ΔΕΗ στο νομό, “Αννα Καμβάση, ζητεί στοιχεία αυτών των καταναλωτών και ενημερώνει ότι προτίθεται να πληρώσει για την τρέχουσα χρονιά. «Παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε άμεσα, σε ποιες οικίες καταναλωτών της ΔΕΗ έχετε διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω εκκρεμών οφειλών, ούτως ώστε ο δήμος να αποπληρώσει μέρος αυτών, για να προβεί η υπηρεσία σας σε επανασύνδεση των παροχών τους» αναφέρεται στην επιστολή.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.