powered by Surfing Waves

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Στροφή 180 μοιρών στο θέμα του πλεονάζοντος προσωπικού στους δήμους



Στροφή 180 μοιρών κάνει το υπουργείο Εσωτερικών στο θέμα του πλεονάζοντος προσωπικού στους δήμους μέσω του αναπληρωτή υπουργού Λεωνίδα Γρηγοράκου, ο οποίος δημιούργησε και το πρόβλημα με τη γνωστή επιστολή του.

Όπως δήλωσε ο κ. Γρηγοράκος, μετά τη σημερινή διάρκειας μίας και πλέον ώρας με τους εκπροσώπους της ΚΕΔΕ, κάνοντας στην ουσία και το πέμπτο βήμα της αναδίπλωσής του, η μελέτη του υπουργείου Εσωτερικών για το πλεονάζον προσωπικό στους δήμους σε καμία περίπτωση «δεν συνδέεται με την εθελοντική κινητικότητα», αποδίδοντας την στην προσπάθεια του υπουργείου να έχει μία καλύτερη εικόνα για τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ.

Παράλληλα ο κ. Γρηγοράκος, όπως είχε αναφέρει και στην επιστολή του, τόνισε ότι η μελέτη θα επικαιροποιηθεί.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της ΚΕΔΕ εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι με τον πρόεδρο Κ. Ασκούνη να δηλώνει ότι θα συσταθεί κοινή ομάδα εργασίας με της συμμετοχή εκπροσώπων από το υπουργείο Εσωτερικών καλεί την ΚΕΔΕ και τους εργαζόμενους ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της εθελοντικής κινητικότητας

Επιπλέον, ο κ. Γρηγοράκος τόνισε ότι θα υπάρξει εναρμόνιση των μισθών των υπαλλήλων των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) με τους υπόλοιπους υπαλλήλους των δήμων.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.