powered by Surfing Waves

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ερώτηση στη Βουλή για τον επικίνδυνο δρόμο Αγκάλη - παραλία Φραγκάκη




Ερώτηση για το δρόμο από την παραλια Αγία Άννα προς  Παραλίας (Φραγκάκη) Αχλαδίου. κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος και Ελένη Γερασιμίδου προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.


Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:
«Θέμα: Δρόμος Παραλίας Αγ. Άννας - Παραλίας (Φραγκάκη) Αχλαδίου.
Οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Μαντουδίου, Αγ. Άννας, Λίμνης διαμαρτύρονται έντονα καθώς στο δρόμο Παραλίας Αγ. Άννας προς Παραλία Αχλαδίου (Φραγκάκη) υπάρχουν στροφές κλειστές χωρίς ορατότητα, χωρίς οδοσήμανση και χωρίς να μπορούν να διέλθουν δύο αυτοκίνητα ταυτόχρονα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κινδυνεύουν όχι μόνο να τρακάρουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα, αλλά ακόμη χειρότερα οι οδηγοί να χάσουν τη ζωή τους. Επίσης παρατηρούνται συχνές κατολισθήσεις με επιπλέον κινδύνους για τους διερχόμενους.

Ερωτώνται οι κ. Υπουργοί, τι μέτρα θα λάβουν προκειμένου να δοθεί λύση στα ανωτέρω προβλήματα και να εξαλειφθούν οι πιθανοί κίνδυνοι για τους διερχόμενους».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.