powered by Surfing Waves

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Το Δημοτικό Συμβούλιο τιμά τον αποβιώσα προέδρο της ΤΚ Στροφυλιάς


ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας με την αγγελία του αδόκητου θανάτου του προέδρου της Τοπικής κοινότητας Στροφυλιάς, Τριανταφύλλου Ιακώβου , στην τακτική συνεδρίαση του σήμερα, την 15/12/2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 17.30 π.μ., εκδίδει ψήφισμα για να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα, λαμβάνοντας υπόψη την εκτίμηση, το σεβασμό, την αποδοχή και την αγάπη, με την οποία τον αντιμετώπιζαν οι δημότες, και όλοι όσοι τον γνώριζαν, και εκτιμώντας τη μεγάλη και πολύχρονη προσφορά του στην τοπική κοινωνία. Να αποδώσουν την πρέπουσα και επιβαλλόμενη τιμή στον άνθρωπο, που υπηρέτησε το Θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το 2007 έως το 2010 ως Αντιπρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Στροφυλιάς, και από το 2011 έως σήμερα ως πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Στροφυλιάς και διακρίθηκε για την εργατικότητα, την ευσυνειδησία, την εντιμότητα, το ήθος και την ηπιότητα του χαρακτήρα του, αλλά και το πάθος του για την πρόοδο και την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μαντουδίου –Λίμνης-Αγ. Άννας

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

•Την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος, σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, για το θάνατο του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Στροφυλιάς, ως ακολούθως:
•Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στους οικείους του εκλιπόντος.
•Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας του.
•Να κατατεθεί εκ μέρους του Δήμου στεφάνι
•Να αναγνωστεί το παρόν ΨΗΦΙΣΜΑ κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας του και να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος.
•Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.