powered by Surfing Waves

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Συγκροτήθηκε η Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης των υπαλλήλων του δήμου μας. Από τον δήμο μας συμμετέχει ο Κ. Αλεξίου

Συγκροτήθηκε η προβλεπόμενη από τις διατάξεις της παρ.4 του άρθρου 54 του Ν.1943/1991 Ειδική
Επιτροπή Αξιολόγησης για τους υπαλλήλους ΟΤΑ α΄ βαθμού Ν. Ευβοίας, η οποία κρίνει τις εκθέσεις
αξιολόγησης ουσιαστικών προσόντων, εφόσον βαθμολογούνται με ένα ή με περισσότερα κριτήρια αξιολόγησης  με 9 ή 10 ή με 4 και κάτω, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Π.Δ. 318/1992,  αποτελούμενη από τους:

1. Καλογεροπούλου Ελένη του Εμμανουήλ, κλάδου ΠΕ1 Διοικητικού με βαθμό Β΄, υπάλληλο του Δ.
Χαλκιδέων με αναπληρωτή τον Τσιλίκουνα Θωμά του Κωνσταντίνου, κλάδου ΠΕ1 Διοικητικού με βαθμό Β΄, υπάλληλο του Δ. Χαλκιδέων,


2. Οικονόμου Ζωή του Πέτρου, κλάδου ΠΕ1 Διοικητικού με βαθμό Β΄, υπάλληλο του Δ. Χαλκιδέων με αναπληρώτρια τη Διαμαντή Φωτεινή του Ηλία, κλάδου ΠΕ1 Διοικητικού με βαθμό Β΄, υπάλληλο του Δ. Κύμης - Αλιβερίου,

3. Αλεξίου Κωνσταντίνο του Ιωάννη, κλάδου ΤΕ 17 Διοικητικού Λογιστικού με βαθμό Γ΄, υπάλληλο του Δ. Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, με αναπληρωτή τον Δημητρόπουλο Αθανάσιο του Γεωργίου, κλάδου ΠΕ 1 Διοικητικού με βαθμό Β΄, υπάλληλο του Δ. Ιστιαίας - Αιδηψού,

4. Κηρύκο Γεώργιο του Κωνσταντίνου, κλάδου ΔΕ1 Διοικητικού με βαθμό Γ’, υπάλληλο του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, με αναπληρωματικό μέλος τον Βοργιά Δημήτριο του Χαραλάμπους, κλάδου ΠΕ1 Διοικητικού με βαθμό Δ΄, υπάλληλο του Δ. Διρφύων - Μεσσαπίων,

5. Γεωργακόπουλο Δημήτριο του Γεωργίου, κλάδου ΔΕ1 Διοικητικών Οικονομικού με βαθμό Β΄, υπάλληλο του Δήμου Χαλκιδέων, με αναπληρωματικό μέλος τον Κεράτσα Κωνσταντίνο του Αντωνίου, κλάδου ΠΕ4 Μηχανικών Αρχιτεκτόνων με βαθμό Β΄, υπάλληλο του Δήμου Χαλκιδέων.

6. Ντεγιάννη Ελένη του Αλέξανδρου, κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, Προϊσταμένη του Τμήματος Αστικής Κατάστασης & Κοινωνικής Ένταξης Ν. Ευβοίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, με αναπληρωματικό μέλος την Ψιλάκη Άννα του Μιχαήλ, κλάδου ΠΕ Διοικητικού, Προϊσταμένη του Τμήματος Διοικητικού - Οικονομικού Ν. Ευβοίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας.

Στην Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης για τους υπαλλήλους των ΟΤΑ α’ βαθμού του Ν. Ευβοίας, όταν κρίνονται εκθέσεις αξιολόγησης υπαλλήλων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, θα συμμετέχουν οι:

1. Σκιαδά Βιργινία του Ιωάννη, κλάδου ΠΕ1 Διοικητικού με βαθμό Γ’, υπάλληλος του Δήμου Χαλκιδέων, 2. Ασλαματζίδης Χρήστος του Αριστείδη, κλάδου ΔΕ1 Διοικητικού - Οικονομικού με βαθμό Δ’, υπάλληλος του Δήμου Χαλκιδέων, με αναπληρωματικά μέλη:

α) τον Κυριάκη Ιωάννη του Αποστόλου, κλάδου ΠΕ4 Μηχανικών - Αρχιτεκτόνων με βαθμό Γ’, υπάλληλο του Δήμου Χαλκιδέων και β) τον Θεοδώρου Αθανάσιο του Χαραλάμπους, κλάδου ΠΕ4 Μηχανικών - Αρχιτεκτόνων με βαθμό Β΄, υπάλληλο του Δ. Χαλκιδέων.

Ως Πρόεδρο της Ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης ορίζουμε την Καλογεροπούλου Ελένη, υπάλληλο του Δήμου Χαλκιδέων και ως Αντιπρόεδρο την Οικονόμου Ζωή, υπάλληλο του Δήμου Χαλκιδέων.
Γραμματέα της Ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης ορίζουμε την Γλωσσιώτη Ελένη του Νικολάου, κλάδου ΤΕ-17 Διοικ. Λογιστών με βαθμό Δ’, με αναπληρώτριά της την Κληματσάκη Αλεξάνδρα του Εμμανουήλ, κλάδου ΔΕ38 Χειριστών Η/Υ με βαθμό Δ’, υπαλλήλους του Δήμου Χαλκιδέων.

Η θητεία της Ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης λήγει την 31-12-2014, ημερομηνία κατά την οποία λήγει η θητεία του Υπηρεσιακού Συμβουλίου υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Ευβοίας.


 Τα κριτήρια αξιολόγησης κατατάσσονται σε τρείς διακεκριμμένες ομάδες που είναι: 

1.  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

2.  ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

3.  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
4. Κάθε ομάδα κριτηρίων αναλύεται σε επί μέρους κριτήρια που στο σύνολό τους είναι επτά (7) ως ακολούθως : 

1.   ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

1.   Ενδιαφέρον και αφοσίωση στην εργασία.
2.   Πρωτοβουλία - Καινοτομίες.
3.   Ανάληψη ευθυνών. 

2.   ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

4.   Συμπεριφορά προς πολίτες. Εξυπηρέτηση κοινού.
5.   Επικοινωνία και συνεργασία με συναδέλφους και άλλες υπηρεσίες. 

3.   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
6.   Ποσότητα εργασίας
7.   Ποιότητα εργασίας


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.