powered by Surfing Waves

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου θα επιδιώξει ο πετκοκικός συνδυασμός Τσαπουρνιώτη

Σε συνέντευξη του σε μπλογκ της Χαλκίδος ο κ. Τσαπουρνιώτης τόνισε ότι βασικός στόχος του συνδυασμού του είναι αξιοποίηση των μεγάλων δυνατότητων και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου. Μια θέση πού έχει διαφημίσει σαν βασικό άξονα του προγράμματος του οεπίσης πετκοκικός συνδυασμός του κ. Στεργίου.

Καμία αναφορά δεν γίνεται για το ποια θεωρούν ότι είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου και πως θα προστατευτούν και εκμεταλλευτούν. Μάλιστα συμπεριλαμβάνοντας άτομα στο συνδυασμό του που στην παρούσα θητεία τους με την παθητική στήριξη στο πετ κοκ ουσιαστικά εξουδετέρωσαν και ισοπέδωσαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου. Εκτός και αν αυταπατάται ότι το πετ κοκ είναι συμβατό με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στην αξιοποίηση τους.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του συνδυασμού ο κ. Τσαπουρνιώτης έδωσε μόνο το παρακάτω πίνακα περιεχομένων και περιορίστηκε σε ασάφειες και γενικολογίες.

Έμφαση στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών (Καθαριότητα, ύδρευση, φωτισμός)
Λειτουργία και εκσυγχρονισμός του Δήμου, Εξυπηρέτηση πολιτών.
Οικονομική αναγέννηση, στήριξη τοπικής επιχειρηματικότητας.
Ενίσχυση υποδομών
Ανάδειξη δυνατοτήτων του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας στον τομέα του τουρισμού.
Κοινωνική πρόνοια, πολιτισμός, αθλητισμός.


Όσον αφορά την σύνθεση του συνδυασμού του ο κ. Τσαπουρνιώτης δήλωσε ότι θα πλαισιώνεται από
"αξιόλογους νέους ανθρώπους με ικανότητες, πυγμή και νέες ιδέες αλλά και μεγαλύτερους ανθρώπους με εμπειρία και γνώση από την ενασχόληση με τα κοινά, που γνωρίζουν την λειτουργία του Δήμου και τις δυσκολίες του". Αναμένουμε να δούμε τους έμπειρους αυτοδιοικητικούς.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.