powered by Surfing Waves

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Πρόεδρος ΔΚ Λίμνης προς Ο.Λ.Ν.Ε.: "Θα ήθελα την άμεση ανταπόκριση σας στα πολλά προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στην παραλία της Λίμνης"






Ανακοίνωση στο Διαδίκτυο του κ. Γιάννη Τριανταφύλλου, Πρόεδρου Δημοτικής Κοινότητας Λίμνης, η οποία έχει ως εξής:

"ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της ομάδας. Λόγο του ότι η παραλία της Λίμνης παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό εγκατάλειψη και συσσώρευση πολλών προβλημάτων πήρα την πρωτοβουλία και έστειλα εχθές το παρακάτω email στον Ο.Λ.Ν.Ε.

Προς πρόεδρο, αντιπρόεδρο, τεχνική υπηρεσία Ο.Λ.Ν.Ε.

Αξιότιμοι κύριοι με την επιστολή αυτή θα ήθελα να σας επισημάνω κάποια από τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στην παραλία της Λίμνης, και την μεγάλη σημασία αποκατάστασης των ζημιών αυτών.

1. Κολώνες φωτισμού
Πολλές από τις κολώνες είναι σάπιες με ρωγμές στην βάση τους με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να πέσουν. Επίσης τα καπάκια που προστατεύουν τις καλωδιώσεις έχουν φύγει. Λαμπτήρες σε κάποιες κολώνες δεν υπάρχουν.

2.Πεζοδρόμιο
Σε κάποια σημεία η θάλασσα έχει πάρει τις πέτρες - χώματα κάτω από μέρος του πεζοδρομίου με αποτέλεσμα να ειναι κούφιο.

3. Παρτέρια
Σε κάποιο μέρος της παραλιακής ζώνης προς τον ΝΟΛ η θάλασσα έχει δημιουργήσει πρόβλημα σε παρτέρια που υπήρχαν εκεί. Αν δεν υπάρξει άμεση επισκευή σε λίγο καιρό θα έχει πρόβλημα και δρόμος.

4. Κάγκελα
Σε κάποια σημεία λείπουν και χρειάζεται επισκευή.

5.Μικρή προβλήτα
Έχει αποκοπεί το ξύλινο μέρος της από το τσιμεντένιο. Είναι έτοιμη να πέσει.

6. Παλιό περίπτερο
Έχει γίνει εστια μόλυνσης ζητάμε την αποξήλωση του.

Θα ήθελα την άμεση ανταπόκριση σας στα πολλά προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί. Έρχεται καλοκαίρι και όπως γνωρίζετε η Λίμνη είναι ένα τουριστικό μέρος και αυτή η εικόνα δεν της αρμόζει. Θεωρώ πως ειναι επιτακτική η ανάγκη να προβείτε σε άμεση λύση των προβλημάτων.

Υ.Γ 1Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.
Υ.Γ 2 Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο 6974094916.

Με εκτίμηση
ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λίμνης
Τριανταφύλλου Ιωάννης"




0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.